Švedski metal velikani HammerFall dolaze sa tri predgrupe

Švedski heavy metal velikani HammerFall će u sklopu svoje svjetske turneje “Outbreak 2011” na kojoj promoviraju svoj novi album “Infected” ponovo posjetiti zagrebački Boogaloo Club gdje će u petak 2. studenog nastupiti sa čak tri predgrupe – gostiju koji putuju sa njima na turneji.

Vicious Rumors dolaze iz San Francisca i svrstava ih se među najstarije američke metal bendove. U svojoj, više od trideset godina, dugoj karijeri su objavili deset studijskih i dva koncertna albuma.

Mlada švedska skupina Amaranthe koja je ove godine objavila debitantski album istoinenog naziva, a u svojoj kompleksnoj, energičnoj i dinamičnoj glazbi nudi nekoliko stilova, poput symphonic, power ili melodic death metala sa odličnim ženskim vokalom.

Death Destruction koji kombinira heavy-power, death metal i metal core te uz pomoć basiste HammerFalla Fredrika Larssona, ove godine su snimili live EP „Fuck Yeah“, a neposredno nakon njega i debitantski album „Death Destruction“ kojeg također predstavljaju na ovoj turneji.

Koncert će se održati u petak 2. prosinca sa početkom u 19 sati. Cijena ulaznice iznosi 170 kn u pretprodaji i 190 kn na ulazu u klub.

Nakon koncerta s početkom točno u ponoć će se nastaviti Rock Party. Posjetitelji koncerta sa ulaznicom imaju besplatan ulaz na Rock Party, svi ostali plaćaju ulaznicu u iznosu od 20kn na ulazu u Boogaloo Club.

Pretprodajna mjesta za koncert : Boogaloo – Ul. g. Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Punkt 13 – Ilica 14, Octopus – Gundulićeva 37, Kovač – Masarykova 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3 i Eventim sistem – www.eventim.hr Rezervacije ulaznica: rezervacije@twilight-mag.net (subject: HammerFall, ime + prezime + broj ulaznica koje želite rezervirati – max 2 ulaznice na 1 ime).

Ček dis aut