Tarja Turunen – U prodaji još samo 500 ulaznica

tarjaturunen2Popularna finska pjevačica, Tarja Turunen, koja će u Zagrebu nastupiti 6. listopada, za  dva dana kreće na drugi dio ovogodišnje ‘Final Storm’ turneje, a prva stanica biti će Nizozemska. Koliku popularnost uživa u Zagrebu govori činjenica da je u prodaji za ovaj koncert ostalo još svega  500 ulaznica tako da preporučujemo svima koji žele poslušati i pogledati ovaj vrhunski koncert – nemojte čekati da bude rasprodan i požurite u najbliže prodajno mjesto Ticketproa po svoju ulaznicu!

Tarji, koja iz Bologne stiže u Zagreb, na koncertu će se pridružiti dva izvrsna benda kao predgrupe: finski progressive metal bend ‘Kings of Modesty’ te engleski trash metalci ‘Furnaze’.

Kings od Modesty upravo izdaju svoj prvi album ‘Hell or Highwater’ koji će i promovirati na zagrebačkom koncertu, dok Furnaze planiraju svoj već treći uradak za sljedeću godinu.

Tarjin prateći bend sastavljen je od uglednih glazbenika: gitarist Alex Scholpp (ex-Farmer Boys), klavijaturist Christian Kretschmar, basist Oliver Holzwarth iz Blind Guardiana, ex-Sieges Even), čelist Max Lilja – bivši član Apocaliptyce te bubnjar Mike Terrana, bivši član njemačkog benda Rage te trenutni član benda Masterplan.

Ulaznice za ovaj poseban i raznolik metal koncert su u prodaji po cijeni od 180 kuna a mogu se nabaviti u svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Ticketpro.

Ček dis aut