TBF – bliži se koncert u Rijeci

Oglas

tbf

TBF će uskoro svojim riječkim obožavateljima prirediti pravi glazbeni potres i to u petak, 04.11. u Harteri!  S obzirom da se datum prvog koncerta ‘Pistaccio Metallic Tour by TBF’ opasno približava, TBF groznica ne prestaje tresti Hrvatsku.

Singl ‘Mater’ za koji je snimljen i odličan video spot, toliko je dobro prihvaćen da su neke fraze iz pjesme ušle u svakodnevni žargon Hrvata od 9-99, a i  drugi singl ‘Veseljko’ već je i prije službene objave osvojio eter i publiku . Osim ova dva nezaobilazna  super-hita, TBF će svim fanovima na riječkom koncertu podariti glazbenu poslasticu  sačinjenu od  pjesama sa novog albuma Pistaccio metallic ali i ostalih  dobro poznatih  “starih ”  hitova !

Prije početka turneje TBF-ovci su za sve fanove pripremili ponovno iznenađenje u vidu novog spota za aktualni singl “Veseljko”. Spot je snimljen u režiji “Mater”-ekipe, dobro znanog dvojca Gitak, a  ideja je zapravo bila napraviti ‘remake’ klasika ‘Dugo toplo ljeto’ Nene Belana i Đavola.   Tko gostuje u spotu i na koji način će nam bend prezentirati Veseljka  i svoj hommage Đavolima, saznati ćete uskoro. Dotle – trčite po kartu za TBF tour, u najbližem vam gradu!

Na krilima starih i novih hitova, iz radionice splitskih majstora, veliki „Pistaccio metallic“ val nakon Rijeke, preplaviti Zagreb i Split!

Nosite pistaccio boju – slušajte TBF 🙂

petak, 04. 11., Rijeka, Hartera,

subota, 12. 11., Zagreb, Dom sportova,

petak, 18. 11., Split, Spaladium

Ček dis aut