TBF u Tvornici

TBF / Tvornica / 21.&22.12.2012TBF u Tvornicu kulture dolaze nakon gotovo tri i pol godine tijekom kojih su zacementirali status jednog od naših najvećih bendova posljednjih nekoliko desetljeća. Popularnost grupe odavno se prelila u ostatak regije, ali i u puno veće prostore od poznatog kluba u Šubićevoj, tako da su unazad godinu dana momci rasprodali veliku dvoranu Doma sprotova, kao i privukli gotovo 15,000 ljudi na prošli doček nove godine na Britancu.

Više od tri godine prošlo je od posljednjeg njihovog klupskog ukazanja u Zagrebu, a sudeći po ogromnom rastu popularnosti, nadolazeći koncerti u Tvornici vjerojatno su posljednja prilika da ih se u Zagrebu posluša u intimnoj klupskoj varijanti za jedno duže razdoblje. S obzirom da su njihovi koncerti uvijek bili puno više od običnog odrađivanja, momci će za ovu priliku pripremiti posebne set liste, odnosno neće izvesti dva identična koncerta. Svaki dan imati će drugačiju i ispremiješanu set listu pjesama, tako da oni najvjerniji fanovi koji će doći na oba koncerta, dobiju drugačije iskustvo oba dana.

Ovi koncerti svojevrsno su i zaokruživanje priče njihovog fantastičnog posljednjeg studijskog albuma “Pistaccio Metallic”, koji je iznjedrio čak 4 megahita (Mater, Veseljko, Pozitivan stav i Grad spava).

Cijena ulaznica za oba koncerta (21. i 22.12.) u pretprodaji je 80 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, iznositi će 100 kn.

 

Prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Šubićeva 2
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Kino Europa Shop, Varšavska 3
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Ček dis aut