Teebee – norveški d’n’b u Aquariusu

plakat (354 x 500)17. 12. Petak/A1

TEEBEE (Subtitles, Momentum, NOR)
Start: 22 h/End: 05 h

Upad: 50 kn prije ponoći/60 poslije
www.aquarius.hr/

www.drumwise.com
www.myspace.com/teebeesubtitles

Sa sjevera Europe u klub Aquarius u Zagrebu stiže norveški ambasador drum and bass scene!

Nakon dvadesetak godina puštanja glazbe i više od deset godina producentske karijere, DJ Teebee (aka Torgeir Byrknen) i dalje jedno od najvažnijih imena na d’n’b sceni.

Izgradio je prepoznatljiv zvuk, bilo da se radi o njegovim žestokim ili mekanim dnb izdanjima pod utjecajem r’n’b-ja. Kao DJ, u svom setu Teebee koristi mješavinu liquid funka i techstepa, začinjenu sa malo scratcha.

Premda se može svrstati pod neurofunk ili techstep, Teebee-jev stil ima mnogo dublji ambijent i atmosferu nego spomenuti podžanrovi.

Iza TeeBee-a, koji predstavlja jednu od najuspješnijih izdavačkih kuća u drum and bass-u – Subtitles, stoji pet iznimno uspješnih albuma, od Black Science do Anatomy, te gotovo bezbrojne singlice. Uspješne suradnje ostvario je s Noisiom, Breakom, Photekom, Calyxom te na kraju i sa samim Goldiem. Izdanja na njegovom subtitles labelu kupuju se bez preslušavanja, jer svi znaju da svako izdanje donosi kvalitetni cutting edge dnb.

Cijeli događaj će medijski popratiti ekipa sa Transmeet.Tv internet televizije. Video reportažu u punom formatu moći ćete pogledati na www.transmeet.tv.

Ovaj momak s ledenog sjevera zagrijat će vas i pregrijati svojim jedinstvenim DJ setom, zato ne preposutite plesni podij Aquariusa 17.12!

line up:

Teebee (Subtitles, Momentum, NOR)
Lunic (DrumWise, SLO)
Danaja (DrumWise, SLO)
Dora (bassinvaders!, DrumWise)
Odium (bassinvaders!, protokol)
Flu

Ček dis aut