Terraneo – nastavak “žednouhe tradicije” na Jadranu

Oglas

184743_207093899307764_207093839307770_940184_2844513_nSlužbeno je najavljeno – u trajanju od 09. do 13. kolovoza 2011. godine, u samom središtu naše obale, Šibeniku, po prvi put će se održati veliki open air festival na Jadranu – glazbeni eko festival TERRANEO.

Organizacijska okosnica festivala Terraneo nastala je spajanjem nekoliko vizija i inicijativa za pokretanje ljetnog glazbenog festivala na području Šibenika te u velikoj mjeri nastavlja tradiciju zagrebačkog festivala Žedno Uho, koji svoj život nastavlja u novom gradu, novom formatu i pod novim imenom.

Već smo pisali o velikoj najavi američkog underground indie-rock benda THE NATIONAL, a ovih dana potvrđen je natup još nekoliko zanimljivih imena – neke od njih smo već mogli vidjeti u zagrebačkim klubovima: škotski sastav Mogwai, melodični pop punkeri iz Portlanda The Thermals te Oneida, eksperimentalni bend iz Brooklyna koji prvi put dolazi u Hrvatsku.
Uz potvrđene bendove, očekuju se objave još zvučnih glazbenih imena, dok organizatori već sada najavljuju odličan popratni glazbeni program – strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji na lokaciji, turističke ture s festivalske lokacije, ekologija, kupanje, sunce i more.

Informacije o lokaciji, cijenama i početku prodaje ulaznica organizatori planiraju objaviti uskoro. Zbivanja oko festivala možete pratiti na našoj stranici i na službenim stranicama festivala.

http://www.2011.terraneofestival.com

Ček dis aut