The COMPUTERS (U.K.) @ Hard Place

clip_image002

Po prvi puta u Hrvatsku stiže sjajan novi band iz Engleske kome predviđaju fenomenalnu budućnost i karijeru – THE COMPUTERS! Ova britanska četvorka svira blues / punk / hard core / rock i stižu iz Extera, a potpisali su ugovor za poznatu nezavisnu etiketu One Little Indian. Žestoki momci u bijelom našli su „rupu“ na Europskoj turneji sa legendarnim bandom Subways i tako će se dogoditi ovaj ekskluzivni koncert u Hard Place-u u četvrtak 03.11. od 20 sati uz BESPLATAN ULAZ!

clip_image004THE COMPUTERS su Alex (gitara i vokal), Sonny (gitara i vokal), Nic (bas i vokal) i Aiden (bubnjevi). Njihovu glazbu teško je kategorizirati, ali oni uspješno spajaju garage rock’n’roll sa 80’s hardcorom, a kritičari kažu da ih se može opisati kao Black Flag koji sviraju Chuck Berryja ili The Nerve Agents koji obrađuju Elvis Costella. Zavirite na njihovu stranicu i poslušajte novi album „This is the Computers“ koji donosi 11 izvrsnih garage, soul, punk’n’roll pjesama, a tu je i sjajan novi video spot.

http://thisisthecomputers.com/

Ako dodamo da su The Computers svirali na Festival Republic stageu na legendarnom Reading and Leeds festivalu ove godine i da ih je njihov garage hardcore punk sa utjecajima bluesa doveo do turneja sa The Ghost of a Thousand, Cancer Bats i legendarnim Bad Religion znate da se radi o prvoklasnom bandu i zato ne propustite priliku vidjeti ih i čuti po prvi puta u Hrvatskoj.

Ček dis aut