The Get Up Kids i KinoKlub u Mochvari

TheGetUpKids-02

ČETVRTAK 13.10. • VRATA 20:00 POČETAK 21:00
THE GET UP KIDS (S.A.D.)
www.thegetupkids.com/tguk
www.facebook.com/thegetupkids
www.myspace.com/thegetupkids

Da li se s nostalgijom prisjećate vremena kad je emo bio dostojanstven žanr? Znate već, vremena kad prva asocijacija uz spomenuti pojam nije bila „ljigave našminkane spodobe sviraju patnički metal“. Ako je vaš odgovor potvrdan, imamo ugodno iznenađenje za vas. Naime, nakon 11 godina izbivanja, u Močvaru se vraćaju The Get Up Kids! Štošta bi se moglo reći o ovim legendicama, no ukratko, znajte da se radi o jednom od apsolutno najvažnijih emo bendova 90-ih. Započeli su s radom davne 1995. i od tada izdali nekoliko jako dobrih albuma, od kojih je drugi, „Something to Write Home About“, pravo remek djelo i album koji u potpunosti opravdava svoj naziv. Pored toga, odradili su brdo turneja diljem svijeta, u sklopu kojih su dva puta nastupili i u Zagrebu. Kako svemu lijepom dođe kraj, momci su 2005. bend okačili o klin i posvetili se drugim stvarima, no ne zadugo – tri godine kasnije se, na opće oduševljenje svih osjećajnih ljudi, ponovno okupljaju i nastavljaju s onim što im ide najbolje.

Ove godine su izdali i novi album, „There Are Rules“, koji je naišao na podijeljena mišljenja fanova i kritike, no neka zbog toga nitko ne brine – The Get Up Kidsi na koncertima još uvijek sviraju pregršt starih uspješnica!

The Get Up Kids “Holiday” @ YouTube

kino-klubKINOKLUB (Zagreb)
www.myspace.com/kinoklubhr
www.facebook.com/pages/
KinoKlub/119086074774708

Umjesto opisa, prenosimo riječi nepoznate osobe s interneta:
“Ljudi moji.. ovo morate čut. Znate one serije tipa Tree Hill gdi se američki tinejđeri isfuravaju na košarku i imaju velike ljubavne probleme? Eeeee, nema toga samo tam. I ovi momci žive takav život.”

No dobro, iako se o KinoKlubu zna sve, evo par rečenica za one koji su dosad živjeli pod kamenom: četiri šarmantna mladića sviraju zarazan pop punk koji liječi slomljena srca. Nedavno su dobili Porin za debitanta godine. Voli ih i mlado i staro. Prikladnija predgrupa ne postoji.

KinoKlub “Za nju” @ YouTube

upad u pretprodaji: 70 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 90 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Rockmark, Berislavićeva 13.

Ček dis aut