The Shapeshifters @ Aquarius klub

The Shapeshifters Aquarius 10.12. FLYER A5 front

U subotu 10.12., u zagrebačkom klubu Aquarius, ponovo nam dolaze velikani svjetske elektronske scene The Shapeshifters!

Nakon ludog dočeka 2011. u Aquariusu, miljenici domaće publike i najbolji elektronski produkcijski dvojac ovaj puta dolaze sa pojačanjem iz svog labela Nocturnal groove, Miss Sam Divine! Ovo je njezino prvo gostovanje u Hrvatskoj, iako je već vrlo dobro poznata na svjetskoj sceni. Sam Divine izdaje za Defected, a inače je rezident na Ibizi u poznatom klubu Ushuaia.

samdivineSvi već znaju da se iza imena Shapeshifters krije dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su nanizali bezbroj hitove poput: Lola’s Theme, Back to Basics, Incredible, Sensitivity, te remixirali stvari poput Christina Aquilere – Ain’t No Other Man, Candi Station – You Got The Love, Geogre Michael – Flawless i to je samo dio remixeva s kojima su se penjali visoko na US Top listi.

Debi singl ‘Lola’s Theme’ došao je do broja 1 na UK listama, i album ‘ Sound Advice’dao im je 3 nova top 20 hitova.

2010. izdaju novi singl Helter Skelte s vokalom Stevea Edwardsa, kao najavni single za novi album koji je izašao 2011.

Ovogodišnji smash single She freaks razvalio je sve svjetske ljestvice i bio jedan od največih hitova ljetnog summer clubinga, te se još uvijek vrti po svim klubovima.

Oni uvijek kažu da im je Hrvatska kao drugi dom, a Zagreb omiljeni grad!

cijena karte: 75kn u predprodaji, te 90kn na ulazu

predprodajna mjesta: Cd Shop Aquarius(Varšavska), Transport Footwear dućani(Importanne, Gajeva, City Centar One), blagajna kluba, te sustav eventima(www.eventim.hr)

www.theshapeshifters.co.uk

www.nocturnalgroove.co.uk

www.aquarius.hr

Ček dis aut