Traditional Halloween Sirup Party – Babylon’s Burning!!!

Oglas

babylonBurningFront

Traditional Halloween Sirup Party – in episode
>>> Babylon’s Burning!!!

with special Berlin based guests:
SUPERMODELS & VJ SUPER
local firestarters: Sergej, Arse Hole (Arszenik’s Evil Twin), Meniga

Sirup, Donje Svetice 40, Zagreb, www.sirupclub.com
23-06h, upad do 01 ili s maskom 20kn, ostali 40 kn
all punkrock, anarchist, black blok, protest & co. outfits – free!

SUPERMODELS & VJ SUPER nastupali su na Electrosplash stage-u ovogodisnjeg izdanja Seasplash festivala, nakon kojeg su svojim boravkom i angazmanom oplemenili novopokrenuti The White Canvas/Helios klub u Starigradu na Hvaru.

supermodelsSUPERMODELS (Philip Hammers & Riccardo Malberti)
Philip Hammers je solo projekt od Filippo Martelli aka Pan. Nakon što je bio aktivan kao DJ, producent i organizator partija u Italiji, konačno je u Berlinu otkrio nedostajalu kariku između spiritualnog psy-trance-a i hipnotičkog techna kojim provodi glazbeno putovanje kroz elektronsku glazbu.
http://soundcloud.com/philip-hammers

Riccardo Malberti dolazi iz svijeta minimal electronic glazbe a pronašao se u najdubljim techno vibracijama. U projektu s Philip Hammers-om postigao je savršen set, kombinirajuci analogne i digitalne frekvencije kroz kompleksan i studiozan zvuk.

vj_super2VJ SUPER (TekkenSoundhead)
www.youtube.com/user/
dayenkurva

www.vimeo.com/vjsuper
www.tekkensoundhead.
blogspot.com

Dajana Martelli aka VJ Super (TekkenSoundhead Records), rođena u Splitu, multimediju je završila 2006. u Milanu, gdje se i počinje baviti vj-ingom. Od 2007. živi u Berlinu gdje vj-a u različitim underground klubovima.

Također nastupa na brojnim festivalima, te techno, electro, goa-trance, dubstep i d’n’b partijima diljem Italije, Njemačke te Hrvatske. Bavi se i snimanjem, fotografijom i izradom teasera.

Ček dis aut