Trip to Zion & Kingstoned Sound predstavljaju britanskog dubstep/grime/garage dj-a T_!-a

mocvara-850-x-1219Kingstoned Sound & Trip to Zion pres.  – BASS EXPLOSION –

reggae/dub/dubstep/garage/
grime/jungle/d’n’b

27. siječanj, 2012. petak, klub Močvara 22h
Upad:
30kn prije ponoći, 35kn nakon

T_! (Macabre Unit/Stink Like Sock/UK)
Beat Busters – Beatbusting performans
YC (Das Kollektiv)
Peter Posh (Kingstoned Sound/Roots hi-fi)

Agregat vs Jan Becele ( d’n’b vs dubstep b2b )
Britanski dubstep dj koji je nastupio na Outlook festivalu dolazi u Močvaru!

U petak 27. siječnja Trip to Zion kolektiv u suradnji s Kingstoned Soundom dovode britanskog dubstep/grime/garage dj-a T_!-a, koji je nastupao na Outlook festivalu 2011. godine. Uz britansku zvijezdu će nastupiti i Beat Busters sa svojim performansom, mlada dj-ica YC iz Das Kollektiva s jungle i drum ‘n’ bass setom, zatim Peter Posh s reggae selekcijom, te večer privode kraju Agregat vs Jan Becele udruženi u zajedničkom setu. Cijena ulaznice iznosi 30 kn prije ponoći, a 35 kn nakon. Vrata kluba se otvaraju od 22 sata.

T_! je mladi i perspektivni dubstep/grime/garage dj čiji rad odiše orginalnošću i nastojanjem da bude drugačiji od drugih. Fokusiran je na uporabu tehnike miksanja kakvima se rijetko tko služi, te je tako istovremeno sposoban manevrirati s čak četiri gramofona istovremeno! Zbog svog karaktera i predanosti radu ima podršku u svom stvaranju i od strane svojih obožavatelja, a i od strane glazbene industrije. Zahvaljujući njegovom entuzijazmu i pokušavanju unapređenja scene, u Cambridge-u se održava cijenjena večer Stink Like Sock koja je pokrenuta 2009. godine. T_! je također član Macabre Unit kolektiva. U sklopu Stink Like Sock večeri, T_! je imao priliku ugostiti dubstep velikane kao što su Benga ili Rusko… T_! je trenutno nominiran u kategotriji Best dj na natječaju Dubstepforum Awards u opakoj konkurenciji Youngste, Onemana, Ben UFO-a, Loefah-a, N-Type-a… Jedva čekamo da čujemo što će nam priredit u Zagrebu!

http://stinklikesock.co.uk/
www.twitter.com/T_Macabre
www.facebook.com/T.Macabre

T_! – Acute Studio Mix
www.mixcloud.com/AcutePromotionsAgency/t_-acute-studio-mix

Beat Busters je skupina glazbenih kreativaca udruženih u misiji promoviranja nezavisnu glazbenu scenu i nove oblike izdavanja i distribucije glazbe. Okupili su se 2008. vođeni sličnim idejama i do sada broje mnoge koncerte i partije u regiji te pregršt performansa i video uradaka. U sklopu udruge Vibra, pod kojom djeluju, pokrenuli su nezavisno izdavaštvo kako bi  svijetu lakše prezentirali umjetnost kojom su okruženi. Sigurni smo da će nam nam ova kreativna ekipa 27. siječnja prirediti nešto orginalno.
www.beat-busters.com

Peter Posh prvi put “javno” nastupa 1996. godine u tadašnjem OTV domu gdje dijeli pozornicu s dj Illkom i dj Frajmanom. U razdoblju od 1996. godine do danas mogu se izdvojit otvaranje Attack! Kluba, Seasplash festivali, Winter Reggae, Kingston Hot! Sundays, DJ Krush (Confusion/drugi floor), Ruff and Tuff/Roots HIFI (AKC Medika), Dante-ov Trg (Pula), promocija albuma Popaj MC-a ‘Ovdje i sada’ (Aquarius), Sarajevo (2008.-2009.), Outlook Festival, Chakkina soba… Bio je i jedan od urednika radio emisije Reggae Connection (Radio 101), a trenutno je urednik top liste za www.reggae.hr. Od glazbe koje vrti izdvajaju se reggae, roots, ragga, rub-a-dub, dancehall, i lovers iz svih razdoblja glazbene povijesti.
www.kingston.hr

YC (Das Kollektiv) je gastarbajterska dj-ica koja je naučila miksat u Japanu, proputovala je Njemačku i Irsku, a nedavno se vratila u Hrvatsku unatoč tome što
su joj svi rekli da to ne napravi. Umjesto da sluša druge, sluša glazbu, a voli sve glazbene stilove pa u njenim setovima ovisno o raspoloženju možete čuti hip hop, dubstep, drum’n’bass, funk, punk, electro, swing, reggae itd. No bez straha – ovaj put ne morate pogađati jer iz pouzdanih izvora saznajemo da za vas sprema pretežno
jungle i drum’n’bass.
http://soundcloud.com/das-kollektiv/oldskulnjuskul
http://soundcloud.com/das-kollektiv/yc-if-you-have-a-time
www.youtube.com/watch?v=nMpnC6KlX2Q

Agregat vs Jan Becele ( d’n’b vs dubstep b2b )
Agregat trese zadnjih godina po Zagrebu na raznim događanjima i prepoznatljiv je po energičnim basevima i tvrđem ritmu, a nepredvidljivi Jan Becele iz Trip to Ziona godinama osvaja plesni podij sa svojim raznolikim izborom glazbe. Što li će ova dva mladića pripremiti u Močvari 27. siječnja, najbolje da sami provjerite!

Ček dis aut