TULUM U KVARTU – Erol Alkan

Erol Alkan 03Erol Alkan, jedan od najcjenjenijih i najpoznatijih predstavnika londonske nu rave klupske scene konačno dolazi na svoju zagrebačku premijeru u petak, 11.05., na večer nazvanu Tulum u KvArtu koji će se održati u popularnom klupskom prostoru u staroj Klaonici u Heinzlovoj!

Pojačan domaćim DJ snagama, Erol će kroz svoj dvosatni headline set pokazati zašto ga u naslovnoj ulozi ugošćuju najveći svjetski festivali (kod nas u regiji nastupao je do sada na Exitu i Harteri) i čime je to opravdao brojne titule posljednjih godina (među inima I “DJ of the year” poznatog Mixmaga).

Mada na kontu nema puno autorskih stvari (tek nekoliko singlica napravljenih sa producentom Boys Noiseom) Erol je puno poznatiji kao jedan od utemeljitelja mash-up kulture i remixer ogromnog broja sjajnih izvođača kao što su Franz Ferdinand, The Chemical Brothers, Daft Punk, MGMT, Justice, Kylie Minogue, Scissor Sisters, Hot Chip i mnogi drugi, a kao producent radio je s The Long Blondes i Mystery Jets. Podjednako obožavan od klupske plesne scene kao i od indie ekipe, Erol Alkan dolazi na Tulum u KvArtu u srcu proljetne sezone na vjerojatno najbolji plesni party mjeseca svibnja u Zagrebu!

Ulaznice po cijeni od 75 kn u prodaji će se pojaviti u ponedjeljak 27.02., dok će na vratima na večer Tuluma iznositi 95 kn.

Ček dis aut