Tvornica: Nola

imageGrupa Nola, koja je pjesmama DIO TEBE i OSMIJEH prije desetak godina doživjela pravu eksploziju u radijskom eteru, tijekom ove godine postigla je isti, ako ne i veći uspjeh, najnovijim albumom IZNAD OBLAKA. Singlovi s albuma koji su gotovo odmah postali hitovi, Iznad oblaka, Zauvijek ili Bez tebe Noli su priskrbili još više zaljubljenika u njihov melodiozan, ljubavni ali opet vrlo energični rock! Nakon dugo mjeseci priprema, Nola je odlučila 10. prosinca zagrebačkoj publici priuštiti koncert za pamćenje jer oni su live nevjerojatno moćni.

Uz Gustafe, najpoznatiji istarski bend, Nola, nakon uspješnog diskografskog povratka s albumom Iznad oblaka u izdanju Menarta, ove su godine nastupali diljem Hrvatske i predstavljali materijal koji su gotovo cijelo desetljeće „kuhali” u svojem pulskom studiju. Desetogodišnji trud zaista se isplatio jer je dvostruki album "Iznad oblaka" proglašen jednim od najboljih glazbenih ostvarenja posljednjih godina u Hrvatskoj.

Pjesma "Iznad oblaka" proglašena je hitom godine svih centara Hrvatskog radija za prošlu godinu i dobitnik je ovogodišnjeg Porina za pjesmu godine. Zato ne propustite pravo ljubavno rock iskustvo 10. prosinca u zagrebačkoj Tvornici! Kao poseban poklon vjernim obožavateljima, Nola je pripremila zaista poseban poklon – panoramski let iznad Zagreba. Sve informacije o tome kako dobiti panoramski let potražite na facebooku eventu Nola vas vodi iznad oblaka a mogu sudjelovati svi koji će 10.12. biti na koncertu jer će tada biti proglašenje dobitnika panoramskog leta za dvoje.

Predgrupa Noli u Tvornici je zagrebački Gin Cooler, a ovaj ljubavni i energični rock doživljaj započinje u 21 sat. Cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji na svim prodajnim mjestima osim u Istarskom klubu u Zagrebu gdje uz X-icu studenti mogu kupiti ulaznicu za samo 30 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta na blagajni Tvornice bit će 50 kn, a uz X-icu, 40 kn.

PRETPRODAJA ULAZNICA:
Tvornica kulture – Ljudevita Posavskog 1,
Aquarius CD shop – Varšavska 13,
Aquarius CD shop – Maksimirska 16,
Rockmark – Berislavićeva 13,
Klub studenata Istre – Ilica 13/I,
Dirty old shop – Tratinska 22

Ček dis aut