Tvornicu ponovo otvara Johnny Winter

JW-Roots-CoverNakon nedoumica gdje će se održati zagrebački koncert Johnny Wintera napokon je sigurno – Johnny Winter ponovo otvara veliki pogon Tvornice Kulture u četvrtak 01.03.2012!

Kako je Johnnyju neki dan bio 68. rođendan (23.02.1944.) tako će se i zagrebački koncert nadovezati na rođendansko slavlje, a kao „specijalni poklon“ lijepo će se uklopiti i Porin Special Merit Award, nagrada za posebna postignuća u glazbi koju legendarnom blues glazbeniku dodijeliti Institut hrvatske glazbe prije koncerta.

Ulaznice su još uvijek u pretprodaji po cijeni od 200 kuna na svim prodajnim mjestima, a specijalne ulaznice za VIP ložu po cijeni od 300 kuna mogu se nabaviti samo u sistemu eventima.

Vrata velikog pogona Tvornice kulture otvaraju se u 20 sati, a koncert Johnny Wintera otvorit će u 20.45 domaći Sunnysiders, dok će zbog zgusnutog koncertnog rasporeda koncert Johnny Wintera početi TOČNO u 21.30.

U sklopu svjetske turneje za svoj novi album „Roots“ koji je snimio uz mnogobrojna gostovanja sjajnih glazbenika uklučujući Vince Gilla, Warren Haynesa, Derek Trucksa, Susan Tedeschi i njegovog brata Edgar Wintera, Johnny svira svoj novi best of blues – rock repertoar!

Ček dis aut