Twilight Halloween Party uz Scream Baby Scream i Gothiku

Oglas

Tradicionalni, najveći i ujedno jedan od prvih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party će se ove godine održati u subotu 29. listopada u zagrebačkom Boogaloou.

Na dva floora sa pet DJ-a i nezaobilaznog spooky uređenja kluba na programu će biti i koncert talijanskog horror industrial metal benda Scream Baby Scream koji su postali poznati po svojoj obradi velikog hita “Barbie Girl” u originalu od grupe Aqua, a koju su prepjevali u “Zombi Girl” što je kao naručeno za Halloween party i koncert japanske electro grupe Gothika koji su sve veći na electro sceni nakon odlične obrade 80’s klasika “Enoly guy” u originalu od grupe OMD.

Na Twilight flooru će DJ Tomi Phantasma (Twilight) i DJ Marin (80’s Party) vrtiti sve mračne audio i video hitove od 80-ih do danas od synth popa, new wavea, darkwavea, gothica, punka, rocka, metala,… a tu e biti i performance sa vatrom  Gargoyles’ fire fussion i tribal fussion belly dance plesačice Tanje Freakshow.

Drugi floor će voditi Pure Electro team Red Lilly (old school EBM / electro) i End (Industrial / EBM) uz gosta iz Maribora Marcus Obscuru (electro /industrial /EBM). Boogaloo će biti prigodno ukrašen, posjetitelji će kao i svake godine svojom kostimografijom biti dio interijera tako da možemo sa sigurnošću tvrditi da je ovaj Halloween po svojoj scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party.

Party će započeti u 21 sat a cijena ulaznice će iznositi 35 kn u pretprodaji i 40 kn na ulazu.

 

Pretprodaja: Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop – Tratinska 22, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Kovač – Masarykova 14, Maldoror – Lopašićeva 3.

Ček dis aut