U Splitu počinje Enter ludilo

Arno-Cost_press_4

Zagrijavanje za vruce ljeto pocinje u petak, 01. srpnja Enter festival warm up partyjem.

Nakon sto je godinama bio iskljucivo tranzicijski grad, bez atraktivnih zabavnih sadrzaja, Split je konacno dobio svoj festival, te postao prava party destinacija za sve mlade zeljne dobre zabave. Podsjetimo, Enter festival ce se odrzati od 04. do 06. kolovoza, na kultnim splitskim Bacvicama, a nastupit ce neka od najvecih imena elektronske glazbe kao sto su Axwell, Sander Van Doorn, Ladiback Luke i mnogi drugi. U petak, 1. srpnja u splitskom klubu Hemingway, Enter festival vam poklanja prvi u nizu Enter festival warm up patyja na kojem ce nastupati jedan od najtalentiranijih francuskih DJ-a Arno Cost. Ukoliko ste se zazeljeli pravog klupskog ozracja u jednom od najljepsih klubova na Jadranu onda ovaj događaj nikako ne smijete propustiti. Ulaz je besplatan.

Arno Cost

Arno Cost je u vrlo kratkom vremenu zasjeo na sve vrhove svjetskih Top glazbenih lista, te postao nezaobilazno ime najvecih klupskih i festivalskih evenata diljem svijeta. Njegove pjesme su redovito dio popularne kompilacije “Fuck Me I’m Famous”, koju svake godine izdaje najpoznatiji svjetski DJ David Guetta.

http://www.youtube.com/watch?v=igiRVSqSaqA

Kako do ulaznica za Enter festival?

Ulaznice za Enter festival se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, a cijena ulaznica do 01. srpnja iznosi 100 kn za jednodnevnu i 200 kn za festivalsku ulaznicu. Za vise informacija, posjetite sluzbenu web i facebook stranicu Enter festivala.

www.enter-festival.com
www.facebook.com/enterfestivalofficial

Ček dis aut