UFO 2010

Oglas
ufo

Jedan od rijetkih festivala koji u regiji čuva svoju dugu i dosljednu tradiciju je svakako i Urban fest Osijek. Vođen idejom promocije mladih bendova, od skromnih početaka 2004. godine do danas, nastavlja s pružanjem prilike neafirmiranim glazbenim nadama da se u što boljem svjetlu predstave mnoštvu publike te mnogobrojnoj medijskoj sili pa nas tako i ove godine očekuje raznolik i bogat glazbeni program. Na putu koji će nadolazećem valu mladih glazbenika potencijalno odškrinuti vrata proboja na scenu neće odmoći niti neke glazbene veličine europske, ali i svjetske razine.

Možda i najzvučnije ime festivala je poljski Behemoth koji će po prvi puta posjetiti Osijek, a osim njih nastupit će i slovenska atrakcija Elvis Jackson! Na binu će se popeti i Pero Defformero koji stvara humorističnu fuziju turbo folka i heavy metala, ali i Six Pack kao ponajbolji punk rock sastav na Balkanu. Domaće snage predstavljat će uvijek eksplicitni i angažirani Elemental i županjski hard rockeri Opća Opasnost. Imena vodećih bendova za elektro stage će biti objavljena uskoro na službenim stranicama festivala www.ufo.com.hr

Ovogodišnje izdanje sedmog po redu UFO-a održat će se od četvrtka 8. do subote 10. srpnja, a mjesto održavanja manifestacije je dvorište bivšeg kluba Vega za rock/punk/metal pozornicu odnosno dvorište galerije Kazamat za elektro stage. U tri dana na dvije pozornice prodefilirat će više od četrdesetak različitih glazbenih sastava te Osijek i UFO uz Osječko još jednom potvrditi kao grad dobre zabave i kvalitetne glazbe!

Jednodnevne ulaznice po cijeni od 50 kuna bit će moguće kupiti samo na ulazu festivala. Cijena festivalske ulaznice za sva tri dana iznosi 80 kuna te će se ista moći kupiti uskoro na 10-ak prodajnih mjesta u Slavoniji, ali i Zagrebu.

Ček dis aut