Underwall festival 5. – 9. lipnja u Zadru

Oglas

UNDERWALL_2014_webflyerOd 5. do 9. lipnja će se u Zadru na Jazinama održati drugi po redu „Underwall“ festival, najveći hrvatski open air festival alternativne glazbe gdje će nastupiti više od pedeset metal, punk, hc, gothic, hard rock i ostalih alter bandova.

Četiri dana na jednoj od najatraktivnijih festivalskih lokacija u Europi, uz sunce i more i šesdesetak bendova i tisuće ludih fanova na kojem če nastupiti neka od največih svijetskijh imena poput brazilskih metal legendi Sepultura, njemačke heavy metal legendi Rage, britanskih punk rock legendi Anti Nowhere League sa ludim bikerom Animalom na čelu, bivši pjevač Iron Maiden Blaze Bayley, norveški black metalci Enslaved, britanski death metalci Benediction, njemačke trash metal pivopije Tankard, domaće rock legende Divlje Jagode, švedski melodic desth metalci Amaranthe, finski black metalci Impaled Nazarene, ruski pagan metalci Arkona i još pedesetak stranih i domačih bendova.

Cijena festivalske ulaznice iznosi 400 kn u pretprodaji i 450 kn na ulazu, dok je cijena ulaznice za jedan dan 120 kn i  mogu kupiti samo preko „Underwall“ stranice i na dan koncerta na ulazu. Ulaznice se mogu kupiti direktno preko oficijalne „Underwall Festival“ stranice http://www.underwallfestival.com/tickets/ i preko Eventim sistema www.eventim.hr, te u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 u Zagrebu i u Dallas Music shopovima u Zagrebu, Rijeci, Šibeniku, Zadru i Splitu.

Koncerti započinju svaki dan u 14 sati i trajati će sve do tri sata iza ponoći.
Više informacija na oficijalnoj web stranci festivala www.underwallfestival.com

RASPORED PO DANIMA:

ČETVRTAK 05.06.2014.
WITHIN DESTRUCTION
THE DOOMSAYER
INCEPTOR
MAKE ME A DONUT
HYPOCRAS
DIENAMIC
BLOODSHOT DAWN
FUEL FOR DISASTER
VICIOUS RUMORS
SEPULTURA
PRIMITAI
SWART CROWN
GUARDIANS OF TIME

PETAK 06.06.2014.
FREE RIDE
CELTIBERIAN
NERVOCHAOS
MANHEIM
VULVATHRONE
ACCUSER
SAWHILL SACRIFICE
SISNISTER
BENEDICTION
ENSLAVED
ZONARIA
HERESY
INNERGATE

SUBOTA 07.06.2014.
NčOdNč
KUGA
KILLETEK
GUTALAX
THE HATE COLONY
BOMBARDER
DRAKUM
CRUSHING CASPARS
IMPALED NAZARENE
TANKARD
ANTI NOWHERE LEAGUE
ONSLAUGH
TAHELORN

NEDJELJA 07.06.2014.
THE LODEST SILENCE
THE PROWLERS
AGHARTI
ABSOLVA
KRYN
DIVLJE JAGODE
BLAZE BAYLEY
ARKONA
AMARANTHE
RAGE
SECRET SPHERE
MAX PIE
DOOMAS

Ček dis aut