Up In Smoke VOL. I!

LOUD LIFE CONCERTS vam ponosno predstavlja :

Up In Smoke VOL. I!

Koncept nazvan UP IN SMOKE je putujući cestovni ‘’festival’’ . Odaje počast oblacima plavog dima koji plove uokolo na svim plesovima i trance-ovima zaljubljenika u glazbu čitavog svijeta. Svaki put, za svaku određenu glasnoću, biti će pomno izabran paket bendova koji će se otisnuti put Europe te naći put do svojih fanova gdje će zajedno s publikom uživati u dozama psihodeličnih, heavy Rock i eksperimentalnim tonovima.

Pripremite se na ‘’brijačinu’’ sa već etabiliranim izvođačima te otvorite oči i naćulite uši za zvuk sutrašnjice uz neka nova imena na sceni koja tek dolaze! Prvo izdanje ovog putujućeg cirkusa će predstaviti bendove sa kultne i cijenjene, njemačke izdavačke kuće ELEKTROHASCH records.

Nakon 3 godine igranja lovice uokolo konačno smo uspjeli i njih namamiti u naše krajeve.‘’Headlineri’’ će biti najpoznatija europska Rock mašina koja se krije iza imena COLOUR HAZE!! Praćena unikatnim tročlanim instumentalnim bandom ROTOR iz Berlina a sve nastupe će otvarati nizozemske zvijezde u usponu SUNGRAZER.

Ovo će biti prvi posjet Zagrebu sva tri benda!

Mjesto radnje : klub KSET

Datum radnje : 14.2.2011.

Cijena radnje : 55kn/65kn

www.myspace.com/stonerfestival

Ček dis aut