Uplešite u 2012. godinu uz Diskobajagi na Krumpirištu!

diskobajagi

Pravi novogodišnji after party očekuje vas danas (16h) na Krumpirištu na Sljemenu, u sklopu utrke Vip Snow Queen Trophy, kada će vas na najbolji mogući način rasplesati dvojac Diskobajagi i time vam poželjeti plesnu 2012. godinu! Veliki tulum održat će se između prve i druge vožnje ženskog slaloma, natjecanja Svjetskog skijaškog kupa!

Jedan od najboljih regionalnih DJ/VJ dvojaca, Diskobajagi, svoj status će dokazati i ovim nastupom, kao i mnogima prije njega! Kombinacija miksanja, sempliranja i re-editiranja video spotova, filmova i glazbe uz energični nastup njihov je zaštitni znak! Atmosferu dovode do vrhunca mash up-om pjesama Katy Perry, Fatboy Slima, Rage Against The Machine, Radioheada te mnogih drugih poznatih hitova! Spoj njihovih vještina često se poklopi s publikom željnom prave zabave pa tako klub u kojem nastupaju često ne napuštaju prije ranih jutarnjih sati!

Dvojac Diskobajagi osnovan je 2008. godine, a iza imena Branski i Vedran kriju se članovi Dubioza Kolektiva (Brano Jakubović i Vedran Mujagić), a često nastupaju i na afterima Dubiozinih koncerata!

Na njihovoj set listi nalazi se mnogo hitova od rocka do housea koji se u jednom trenutku može nenadano pretvoriti u atmosferični drum’n’bass. Njihov najjači adut je faktor iznenađenja tako da su setovi uvijek zanimljivi i nepredvidljivi, kako auditivno tako i vizualno.

Na Sljemenu vas prvog utorka u 2012. godini nesumnjivo očekuje odlična zabava u kombinaciji vrhunskog skijanja i prave party atmosfere! Diskobajagi će vas svakako zagrijati tako da možda na trenutak i zaboravite da ste okruženi snijegom i zimskom atmosferom!

ZA ZAGRIJAVANJE! Diskobajagi promo mix: http://www.youtube.com/watch?v=vXw5RgUqv_w&sns=em

Ček dis aut