Uskoro počinje Feel Free Fest u Aquariusu

Oglas

Taboo-Odbrojavamo sitno do prvog od tri, sada već tradicionalna Aquariusova festivala, koji će ugostiti vodećeg repera jednog od najbolje plasiranih i Grammyjem ovjenčanih bendova Black Eyed Peasa – Tabooa.

Nešto manje od 24 sata dijeli nas od Feel Free Festa, koji se održava od 28. do 30. srpnja i ove godine donijeti će našoj publici neka dobro znana imena, ali i nove mlade snage koji su trenutno u samom vrhu svjetske scene.

Prvog dana festivala, 28. 7. nastupa Crazibiza, uzbudljiv spoj legendarnog mađarskog house ljubitelja Tommyboya i njegovog sunarodnjaka Agebeata. Ovaj će duo svirati prvog dana festivala, a za očekivati je samo probrane ritmove house glazbe.

Drugog dana Feel Free Fest-a 29. 7. svirati će Gregori Klosman, pariški DJ koji se nalazi na odličnom putu da napravi uistinu veliko ime u svijetu house glazbe. U 2011. Gregori je objavio originalne pjesme kao što su “Jaws!, “Low Battery”, “Bounce”, Peacock” i“Kameha, kao i remikseve za glazbenike kao što su David Guetta, Lady Gaga i Erick Morillo, AVICII.

Vodeći reper jednog od najbolje plasiranih i Grammyjem ovjenčanih bendova Black Eyed Peasa – Taboo, također poznat kao Jaime Gomez – na pozornici u Aquariusu zadnjeg dana festivala, 30.7. izvesti će live DJ set. Multitalentirani i iznimno moderan Jaime Gomez nije samo član globalne senzacije The Black Eyed Peas, već i izvrstan plesač, glumac, pisac, dizajner cipela i filantrop, koji je jako brzo postao globalna DJ senzacija.

Nakon što su prodali više od nevjerojatnih 55 milijuna albuma širom svijeta, The Black Eyed Peas doveli su svoju enigmatsku fuziju pop, hip – hop i dance glazbe do globalne publike.

Ček dis aut