Uvijek raspoloženi Baga Sound dolaze Zagreb

XmassBass_flyerJoš jedni blagdani su nam pred vratima, a zagrebački kolektiv Trip to Zion u suradnji s klubom Močvara vam predstavljaju Baga Sound, jednu od najkvalitetnijih plesnih atrakcija u regiji. Kakvo će vam zagrijavanje za nadolazeće tulume prirediti Baga Sound možete provjeriti u Močvari u petak 23. prosinca, 2011. Uz njih nastupaju i osnivač Trip to Zion kolektiva Jan Becele koji će vas pošteno uvesti u svijet Baga Sounda, te aktivni Danny Bwoy koji će se potruditi da ostanete do fajrunta koji će zaokružiti Yardstep Sound!

Baga Sound dolaze iz Tuzle i za njih se može reći da su reggae ogranak FM JAM ekipe, a čine ga Moonjah, vokalist grupe Defence i Dj Soul. Višegodišnju ljubav i uživanje prema reggae glazbi od 2006. pretvaraju se u prvi sound u sujednoj Bosni I Hercegovini.  Njihovi setovi uvijek imaju roots/reggae za osnovu, a stilovi variraju od roots, nu roots i duba, pa sve do jungle-a, dubstep-a i ragga breaks-a. Za njih su karakteristični izrazito plesni setovi, što će pokazat u zagrebačkoj Močvari 23. prosinca, 2011.

baga_sound_mochvaraTakav način rada doveo je Baga Sound do brojnih nastupa po cijeloj regiji. Pored BiH, česti su i rado viđeni gosti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, a nastupali su uz većinu balkanskih DJ-a, a tu su i inozemna imena kao što su Benny Page, Big Bud, Danny Wheeler & MC Tali, Aries,.. Baga Sound ima reputaciju jednog od najboljih soundova u regiji, a to potvrđuje i popularnost produkcije kojom se također bave. Pjesme, remixi, i mixevi iz produkcije Baga Sounda izuzetno su traženi i popularni, a pjesme poput “Raja hoće Roots”, jungle remix hita “Nema ljubavi u centru grada” Defence-a i trenutno jedan od aktualnijiih hitova s Yammi Bolo “Inna the jungle”, kao i brojne druge prepoznate na mnogim plesnim podijima  od Slovenije do Makedonije.

Yardstep Sound, Zagreb

http://soundcloud.com/wagneroman
http://www.youtube.com/juhasamrkvicom

Yardstep Sound (Wagner & Ras Sale I) nastupaju jednom mjesečno na redovnom programu Masters utorkom. Pozvali smo ih na nastup Baga Sounda da zaokružimo raznovrsnost ove večeri. Za kraj večeri bit ćete obavijeni zvukovima dubstepa i grime-a po čemu su dečki iz Yardstep Sounda poznati.

 

baga sound_fotoBaga Sound linkovi:

http://soundcloud.com/baga-sound
Baga Sound Facebook fan page

Free download za novi EP: http://www.unjustifiedrecords.com/
general/baga-sound-inna-di-jungle/

Baga Sound – “U centru džungle“
www.youtube.com/watch?v=UJoMr4e-BXE
Baga Sound – “Raja hoće Roots” (by Roots In Session Sounds)
www.youtube.com/watch?v=ctU7g8rsE_A
Baga Sound & Yami Bolo – “Inna Di Jungle”

www.youtube.com/watch?v=p5J7-tMEsMU

Potraži Trip to Zion kolektiv na sljedećim linkovima:
Facebook: www.facebook.com/trip2zion

Twitter: http://twitter.com/TriptoZion

Danny Bwoy: www.facebook.com/dannybwoycroatia

http://soundcloud.com/dannybwoy

Ček dis aut