Vatra na koncertu u Tvornici snima spot za singl

vatra-tvornica

Vatra će u četvrtak 15.12. u Tvornici kulture predstaviti svoj šesti studijski album ”Ima li budnih”.

Na pozornici će im se pridružiti i mnogobrojni suradnici i prijatelji, poput Mile Kekina i Stipe Mađora iz Hladnog piva, Ljubice Gurdulić iz Svadbasa, Aljoše Šerića (ex Ramirez, Pavel), a osim njih posjetitelje očekuju još neka iznenađenja!

Uz pjesme s aktualnog albuma, te dosadašnje hitove, Vatra će odsvirati i nekoliko pjesama koje se dosada nisu nalazile na set listama, čime će zasigurno razveseliti dugogodišnje fanove. Svojim će obožavateljima ponuditi i 17 vrsta odličnih rakija! Pribrojimo li svemu energičnost, strast i provjerenu uigranost benda, odličan koncert je zagarantiran!

Šesti studijski album ”Ima li budnih” najavili su singlovi ”Tremolo (feat.Damir Urban), ”Ima li budnih (feat. Ljubica Gurdulić)” i aktualni ”Plima adrenalina”, za koji će Vatra na koncertu u Tvornici snimati i video spot!

Kameru u ruke ovoga će puta uzeti poznati redatelj Radislav Jovanov Gonzo s kojim je bend već ostvario nekoliko odličnih suradnji, a svi koji se u četvrtak nađu u Tvornici biti će statisti u novom Vatrinom spotu!

Album ”Ima li budnih” Vatru je, prema riječima kritičara, svrstao u sam vrh srednje struje domaćeg rocka.

Kako zvuče uživo, provjerite u četvrtak 15.12. od 21 sat u zagrebačkoj Tvornici kulture!

Vatra ”Plima adrenalina”:

http://www.youtube.com/watch?v=qRqvbfQwDLE

Ček dis aut