Vava u Hard Place-u

clip_image001U utoROCK 31. svibnja Hard Place ugostit će Vladu Simčića, poznatijeg kao Vava. Veliko nam je zadovoljstvo najaviti ovaj fenomenalni i ekskluzivni koncert riječkog majstora.

Hvaljen od publike i kritike ovaj sjajni gitarista, koji je možda poznatiji po svojim nastupima sa električnom gitarom, dolazi nam pokazati svoju „drugu stranu“ i prezentirati svoje solo uratke pred zagrebačkom publikom.

Vava – poznati i priznati riječki glazbenik (Laufer, Blagdan Band) ima svoju prvu službenu svirku u Zagrebu na kojoj će nam predstaviti svoja tri solo ambijentalna izdanja: albume „Soundtrack“ i „Poljubac je izdaja“, te vinilni singl „Summertime“. Oba su albuma bila među najboljim izdanjima po ocjenama kritičara, a „Soundtrack“ je proglašen jednim od najvažnijih u ovom stoljeću. Pristup prezentaciji tih materijala je drugačiji nego što smo navikli od klasičnih koncerata jer osim svirke obuhvaća atraktivne audio-video instalacije i koršitenje 4-kanalnih analognih traka na kojima je sav materijal i sniman. Publiku, koja će biti udobno smještena u stolicama, očekuje oko 45 minuta vrhunskog ambijentalnog blues rock iskustva.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna u pretprodaji na šanku kluba svaki dan od 20-02, te u Rockmarku, Berislavićeva 13. Toplo preporučamo da ulaznice nabavite na vrijeme jer je za ovaj ekskluzivni nastup broj strogo ograničen.

Ček dis aut