Velika rock eksplozija 2009.

vre2009“Veliki” promocijski koncert “malih” bendova

Ovogodišnja velika rock eksplozija održat će se 22. i 24. listopada u Zagrebu i to na dvije lokacije. 22. listopada u klubu Sax nastupit će EL CAMINO (Velika Gorica), SPOONLEAF (Zagreb) i LUFT (Zagreb).

24. listopada u dvorani Boogaloo nastupit će VALUNGARI (Sesvete), DOSH LEE (Zagreb), MLINSKI KAMEN (Vinkovci) i SPUŠTENE ROLETE (Prečko). Specijalni gosti oba dana festivala bit će TOMISLAV GOLUBAN (Zabok) i IVAN VRAGOLOVICH (Slavonski brod).

Od prošlogodišnje Velike rock eksplozije kada su u Boogaloou nastupili GATUZO, GRETTA i DOSH LEE promoviravši dva debut albuma i jedan maksi singl, ovogodišnja je EKSPLOZIJA udvostručila broj dana i utrostručila broj izvođača i objavljenih izdanja.

Tako će SPOONLEAF 22.10. u Saxu promovirati svoj prvi maksi singl Negativ (Aquarius Records/Spona), dok će LUFT i EL CAMINO predstaviti prvu Velika Rock Eksplozija CD kompilaciju.

Dva dana kasnije u Boogaloou tri će benda promovirati svoje ovogodišnje albume prvijence: VALUNGARI – šljuk (Aquarius Records/Spona), MLINSKI KAMEN – Atomski blues (Aquarius Records/Spona) i DOSH LEE – Velika nepravda na malom ekranu (Menart/Spona), dok će SPUŠTENE ROLETE predstaviti svoj maksi singl Vesela rock`n`roll pjesma za barit trebe (Spona).

TOMISLAV GOLUBAN najavit će svoj treći studijski album ZAGORJE BLUES, a kantautor IVAN VRAGOLOVICH svoje još neobjavljene autorske kompozicije.

Ček dis aut