Velika Trojka ponovo na okupu!

thebig3.1U subotu 03. prosinca 2011. Regenerator priređuje jedinstven koncert. Gotovo 10 godina nakon aktivnog sviranja na istom će mjestu nastupiti jedni od najrelevantnijih zagorskih bendova: Biz Limpkit, Schüber i Thee Larche.

Posebno oformljeni za ovu priliku, Velika Trojka će prvi puta ikada dijeliti istu pozornicu. Za dodatnu glazbenu podlogu pobrinut će se DJ Muammar Gaddafi i Shannon Afire koji će se prošetati poviješću popularne glazbe, ali ne zaobilazeći posljednje playliste najistaknutijih glazbenih trendova danas.

Cijena ulaznice – 20 Kn

 

BIZ LIMPKIT

Iako su djelovali vrlo kratko, Biz Limpkit su već svojim prvim koncertom u siječnju 2001. furiozno pomeli scenu te odmah postali garancijom prepunih klubova. Instantnu popularnost Biz Limpkit mogu zahvaliti setu najsvježijih obrada skinutih direktno s MTV-ja. Ovo će im biti prvi nastup nakon kratkog okupljanja 2007. godine, a show ni ovog puta neće izostati.

SCHÜBER

Schüber su nastali 1995. kada se grunge već čvrsto utaborio u playerima klinaca. Kao hrvatska varijanta Silverchaira redovito su bili ispraćeni vriskom tinejđerki i histerijom dugokosih dječaka. Uz nezaobilazne numere Nirvane, Soundgardena, Green Daya i The Offspringa, publici su znali podvaliti i neke autorske pokušaje. Danas članovi djeluju u ponešto ozbiljnijim kolektivima .Upsetu, Noxinu, Mahatmi i Manheimu.

THEE LARCHE

Thee Larche su kao iskusniji suvremenici dva gorespomenuta benda prvi provirili izvan Zagorja i to direktno u Englesku gdje su održali nekoliko koncerata te bili recenzirani u istaknutom časopisu Melody Makeru. Pod pojasom imaju dva albuma, jedan EP i jedan split-EP. Iako su im stilski bliži kolosi alternativnog rocka The Smiths kao i britanska Mods scena, tijekom 9 godina postojanja od 1992. do 2001. uspješno su se oslanjali na popularnost britpopa koji su tada na svjetskoj sceni predvodili Suede, Blur i Oasis. Danas bi ih vrlo rado ugurali u svepopularni indie. Dakle, dečki su san svake ozbiljne hipsterice.

Ček dis aut