Velika Trojka ponovo na okupu!

Oglas

thebig3.1U subotu 03. prosinca 2011. Regenerator priređuje jedinstven koncert. Gotovo 10 godina nakon aktivnog sviranja na istom će mjestu nastupiti jedni od najrelevantnijih zagorskih bendova: Biz Limpkit, Schüber i Thee Larche.

Posebno oformljeni za ovu priliku, Velika Trojka će prvi puta ikada dijeliti istu pozornicu. Za dodatnu glazbenu podlogu pobrinut će se DJ Muammar Gaddafi i Shannon Afire koji će se prošetati poviješću popularne glazbe, ali ne zaobilazeći posljednje playliste najistaknutijih glazbenih trendova danas.

Cijena ulaznice – 20 Kn

 

BIZ LIMPKIT

Iako su djelovali vrlo kratko, Biz Limpkit su već svojim prvim koncertom u siječnju 2001. furiozno pomeli scenu te odmah postali garancijom prepunih klubova. Instantnu popularnost Biz Limpkit mogu zahvaliti setu najsvježijih obrada skinutih direktno s MTV-ja. Ovo će im biti prvi nastup nakon kratkog okupljanja 2007. godine, a show ni ovog puta neće izostati.

SCHÜBER

Schüber su nastali 1995. kada se grunge već čvrsto utaborio u playerima klinaca. Kao hrvatska varijanta Silverchaira redovito su bili ispraćeni vriskom tinejđerki i histerijom dugokosih dječaka. Uz nezaobilazne numere Nirvane, Soundgardena, Green Daya i The Offspringa, publici su znali podvaliti i neke autorske pokušaje. Danas članovi djeluju u ponešto ozbiljnijim kolektivima .Upsetu, Noxinu, Mahatmi i Manheimu.

THEE LARCHE

Thee Larche su kao iskusniji suvremenici dva gorespomenuta benda prvi provirili izvan Zagorja i to direktno u Englesku gdje su održali nekoliko koncerata te bili recenzirani u istaknutom časopisu Melody Makeru. Pod pojasom imaju dva albuma, jedan EP i jedan split-EP. Iako su im stilski bliži kolosi alternativnog rocka The Smiths kao i britanska Mods scena, tijekom 9 godina postojanja od 1992. do 2001. uspješno su se oslanjali na popularnost britpopa koji su tada na svjetskoj sceni predvodili Suede, Blur i Oasis. Danas bi ih vrlo rado ugurali u svepopularni indie. Dakle, dečki su san svake ozbiljne hipsterice.

Ček dis aut