VIP Club: Kad žene popizde + Bobdukcija

Ukoliko vas zanima kako izgleda “Kad žene popizde” ili kako zvuči “Tako malo nježnosti” imamo nešto za vas. Promocija erotskog romana “Kad žene popizde”, autorice Valentine Vrhovac-Matijašević održat će se u Vip clubu u utorak, 14. veljače, s početkom u 21 sat, nakon čega će uslijediti koncertna promocija albuma “Bobdukcija” Bobe Kneževića.

O knjizi Valentine Vrhovac-Matijašević šuška se da je hrvatska inačica knjige “Seks i grad”, a što sve donosi ova priča o slikarici koja voli prepričavati vlastite, ali i seksualne dogodovštine svojih  prijatelja doznat ćemo na promociji. Kako ovo ne bi bila još jedna obična promocija knjige, uz autoricu će nastupiti i plesna skupina Škole orijentalnog plesa “Zuzana” i stand up komičar Marko Petar Orešković. Ulaz je slobodan.

A ukoliko želite prekinuti vezu sa svojim partnerom, no nemate dovoljno građanske hrabrosti da to i učinite, dođite u 23 sata na koncert i promociju spota Bobe Kneževića. Njegov bend, u čijem su sastavu Igor Paradis (bubanj), Mario Perčinić (bas) i Bojan Basrak (usna harmonika), odsvirat će stare i predstaviti nove uspješnice sa svog aktualnog albuma ‘Bobdukcija’. U sklopu ovog kabaretskog rock performansa bit će promoviran i novi spot za pjesmu “Tako malo nježnosti” koji se tematski uklapa u Dan svih zaljubljenih i onih koji to žele postati. Ulaz 20 kn.

Pola sata nakon ponoći na redu je BEAT THAT! i DJ-i Mario Kovač i Franciska. Kažu da puštaju sve… od rocka, punka do elektronske plesne produkcije, a iz njihovih playera uvijek se čuju The Black Keys, White Stripes, Florence and The Machine, Arcade Fire, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, Crystal Castles, Daft Punk, RHCP, The Strokes, The GO! Team, The Gossip, The Heavy, Justice, LCD Soundsystem, Faithless, The Rapture, M.I.A., MGMT, Mos Def, Klaxons, Pixies, Sonic Youth, Queens of The Stone Age, The Streets, Ramones, TV on The Radio, Tricky, Royksopp, Vampire Weekend, The Vaccines, Radiohead, Hot Chip, Santogold, Editors, Kasabian, The Chemical Brothers, Fatboy Slim, Talking Heads, PJ Harvey, Bassment Jaxx, Massive Attack, The Knife, The Kills, Empire of The Sun, La Roux, Cults…

Ček dis aut