Zaboravite na radost i sreću, samo depresija i crno…

11mjDistune predstavlja: PHAL:ANGST  (Austrija) + THE CANYON OBSERVER (Slovenija) + Y (Slovenija) @Klub Place, petak, 16.12. početak: 22h upad:30/40kn

PHAL :ANGST  (Austrija)

www.med-user.net/~phalangst

PHAL:ANGST su industrial/post-rock/ambient/drone/doom sastav, koji nam dolazi iz Beča. Sa radom su započeli 2006 godine spajanjem dva projekta: PHAL i projekt Angst.

Nakon nekoliko zajedničkih nastupa i suradnje, momci su zaključili da žele nastupati kao jedan sastav, te su dodali i bassistu (koji je do tada izostajao).

Od tog trenutka odsvirano je podosta koncerata, snimljena su dva albuma i filmski soundtrack.

Sami članovi su izuzetno aktivni i u druim grupama i projektima poput Man-At-Arms, Discover, Cyruss, Angry Kids, Varican’s Children, Shcok Troop, te L’asino.

Line up:

phal  angst fotoPH – vokali i usna harmonika
AL – gitara (svira od 1992 u nekoliko punk/hc/metal/stoner/sludge bedova)
ANGST – elektronika – bavi se elektroničkom glazbom od 1997 te stvara experimentalnu/ambientalnu/industrial glazbu. Također je izdao 5 solo albuma i surađivao sa velikim brojem autora, a prije svega započeo kao prljavi punker.
KEV – bass, član jednog od pomalo kultnih bečkih noise-rockera L’asino.

“Dugo i sporo razvijanje zle harmonije, pjesme o smrti i ubojstvima, a sve umotano u vrlo tamne i depresivne aranžmane…..”

the canyon observer fotoTHE CANYON OBSERVER (Slovenija)

http://thecanyonobserver.
tumblr.com/

The Canyon Observer je peteročlana slovenska post/ noise/ sludge skupina, čiji se zvuk može opisati kao koktel agresivne energije i izleta u noise upakiranih u mračnu atmosferu. Trenutno promoviraju svoj EP “Chapter I: The current of her ocean brings me to my knees”. Dopustite da i vas bace na koljena.

Y fotoY (Slovenija)

http://www.myspace.com/yplace

Skupina Y osnovana je 2004. godine, isprva kao klasični tročlani rock bend, da bi 2007. u bend došao četvrti član kako bi svojim umijećem sa synthesizerom i samplerom dodao novu dimenziju ogoljenoj i tvrdoj muzici. Y su poznati po svojem inovativnom i progresivnom pogledu na instrumentalnu muziku, u rasponu od ambijentalnih atmosferičnih dijelova do hektičnih metaliziranih ritmova. Band je ponovno trio i upravo je u fazi spremanja materijala za svoj prvi album.

A nakon koncerta glazbom vas “uveseljava” Marin.

Ulaznice po cijeni od 30,00kn mogu se nabaviti isključivo rezervacijom na e-mail:
distune.promotion@gmail.com; na dan koncerta ulaznica iznosi 40,00kn

Ček dis aut