Zakazana nova Valhalla za svibanj

Oglas

Nakon iznimno uspješnog početka godine s dvije svirke, 25.siječnja i 01.ožujka,  uz podizanja hrvatske heavy metal scene iz prašine, novo druženje Valhalla je zakazala za03. svibanj na istome mjestu – u Močvari!

Heavy/power metal party koji se održava od davne 2008. Godine tradiciju je započeo u kultnom metal baru Runa no zbog velikog interesa party se selio prvo u bar Dobar Zvuk, potom u klub Željezničarda bi svoj novi dom našao u zagrebačkom alternativnom klubu Močvara.

Kao i do sada, u njihovom programu možete očekivati ultimativni heavy metal tulum uz najbolje bendove hrvatske heavy scene te dodatno zagrijavanje uz glazbeni mix uhodane ekipe – DJ Lawless & DJ Kneža, koji će vam priuštiti dobar zvuk brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

U sklopu Valhalle održati će se promocija novog albuma metal velikana Saxon – Sacrifice, koji je izašao početkom ožujka. Saxon, u sklopu turneje na kojoj promovira album Sacrifice, dolazi posjetiti Sloveniju i zaustavlja se u Ljubljani 12.06. (Kino Šiška). U suradnji s Twilight promotion, Valhalla također radi zagrijavanje za zagrebački koncert Joea Satrianija koji će se održati 22.05. u zagrebačkoj Tvornici Kulture.

Informacije o nagradnoj igri ćemo objaviti naknadno, samo da se pripremite, biti će bogatija nego ikad. Vidimo se početkom svibnja u Močvari!

Sviraju:
PERFECT GENTLEMENSCH (Helloween tribute – Zagreb)
RISEN TO RECLAIM (Modern Metal – Rijeka)
OVERPOWER (Heavy/Thrash Metal – Zagreb)

PERFECT GENTLEMENSCH (Helloween tribute – Zagreb)

Nakon što su bendovi Helloween i Gamma Ray na zajedničkoj turneji razvalili Ljubljanu sredinom ožujka i, nažalost, zaobišli Hrvatsku, u Močvaru nam stiže jedini hrvatski Helloween tribute bend, zagrebački momci – Perfect Gentlemensch. Članovi koji čine okosnicu ovog benda sviraju skupa još od davne 2003. godine. Održali su mnogobrojne nastupe u Zagrebu i okolici te im je ovo drugo gostovanje na Valhalli (svi se sjećamo nastupa iz prosinca 2010. godine kada su razvalili klub). Peteročlana družina predvođena moćnim Srđanovim vokalom pali na lomači i u pakao šalje sve metalce žedne old school njemačkog power metala!

RISEN TO RECLAIM (Modern Metal – Rijeka)

http://www.risentoreclaim.com/
http://www.facebook.com/RisenToReclaim

Peteročlani bend djeluje od siječnja 2007. godine. U kolovozu 2011. godine izdali su svoj prvi album Explicit Imagination. Njihove pjesme su melodične, kombinacija starih i novih stilova heavy metala – originalan materijal koji je rezultat pokušaja da zadovolje glazbene ukuse svih članova benda. Svoje muzičke uzore vide u bendovima kao što su: Pantera, Iced Earth, Metallica, SOAD, Rage, Lamb of God, Arch Enemy, In Flames, Megadeth… Bend trenutno radi na svom materijalu za drugi studijski album kojega planiraju izdati tijekom 2013. godine.

OVERPOWER (Heavy/Thrash Metal – Zagreb)

http://www.facebook.com/overpowerband

Overpower je četveročlani groove/thrash metal bend iz Zagreba koji postoji već 6 godina. Na bend su utjecali neki od bendova kao što su: Metallica, Iron Maiden, Pantera, Slayer, Down, Sepultura… Odsvirali su nekoliko koncerata u Zagrebu i okolici, a sada dolaze u Močvaru pokazati svoju istinsku mješavinu heavy i thrash metala. Repertoar im se sastoji od autorskog materijala uz poneku obradu.

 

 

Ček dis aut