Zatvaranje illectricity festivala 2011

Solar-Bears_2

Za par dana završava Confusionov sedmi festival audio-vizualnih umjetnosti. Otvorili su ga s Nucomers Nightom u prepunom klubu Lemon, a prošle subote je preko 400 mladih plesalo na Sound Clash večeri u Močvari. Galeriju fotografija s Sound Clasha pogledajte na Facebooku ili na Flickru!

Na glavnom festivalskom eventu, ove subote u Jedinstvu ugostit ćemo tri svijetski poznate njuške i odličan bend iz Čakovca. Festival će zatvoriti CFSN DJ-i.

03/12 – Main Night @ Pogon Jedinstvo
(stara tvornica pored kluba Močvara)

Machinedrum – live (Planet Mu, LuckyMe/USA)
Pearson Sound aka Ramadanman (Hessle Audio, Swamp81/UK)
Solar Bears – live (Planet Mu/IR)
Waitapu – live (Fresh Poulp/HR)
+
CFSN DJs
stage design, light & visuals:
liik, onoxo, .exe & klif

Program proveden u suradnji sa Zagrebackim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.

Početak u 23h, ulaznice u pretprodaji po 55kn (Prostor / Mesnička 5 i Rockmark / Berislavićeva 13),70kn na blagajni kluba. Online pretprodaja:www.entrio.hr

Glavna festivalska večer u magičnom prostoru Pogon Jedinstva odžat će se po četvrti put. Upravo u toj bivšoj tvorničkoj hali na svojim događanjima (illectric funk i illectricity festival) Confusion je ugostio mnoge poznate producente elektronske mjuze kao sto su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, Oneman, Hot City, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Black Sun Empire, Headhunter, Bok Bok, Loefah, Panacea, itd.
Ovaj put umjesto MOE video instalacije stage kiti svjetlosnim i video efektima jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire.

Illectricity Interact Festival 2010 video from Illectricity on Vimeo.

Više informacija na: www.facebook.com/illectricity

NAGRADNE IGRE:

illectricity festival će i ove godine preduhitriti Svete Nikole, Božiće i ostale darivalačke praznike. Smislili smo potpuno drugačiji princip ovogodišnjih nagradnih igara, tako da u ovoj varijanti mi ne poklanjamo vama, već vi poklanjate drugima, a što je najbitnije ne morate se bojati da li imate dovoljno novaca u novčaniku jer tu je naš dragi Prostor koji se pobrinuo za nagrade! Više informacija na: www.facebook.com/illectricity

Ček dis aut