Zavirite u novi Pain of Salvation!

RS2_07

Sve smo bliže i bliže – još samo dvadeset dana i švedski progressive metalci Pain of Salvation predstavit će nam svoj s nestrpljenjem očekivani posljedni studijski uradak “Road Salt Two” (26.rujna) te je na veliko zadovoljstvo ljubitelja kvalitetnih riffova i mnogobrojnih fanova još samo nešto malo više od mjesec dana do njihovog prvog nastupa u Zagrebu, 17.listopada.

Kako bi nam ublažili anticipaciju otkrivanja novog materijala – Pain of Salvation je lansirao prvu poslasticu –  prva od pjesama pod nazivom “Conditioned” dostupna je od danas na njihovom Facebook profilu (naravno, od nje vas djeli samo jedan “Like”!).

Novi album bit će dostupan u standardnom,CD, i digitalnom download formatu te poput svog starijeg blizanca “Road Salt One”, “Road Salt Two” biti će dostupan i u limitiranom broju digipaka (s dvije bonus pjesme ) kao i LP izdanju na 180g. crnom vinilu, a sva navedena mogu se naručiti (uz majice s coverom) preko InsideOutMusic webshopa.

Pridružite nam se i vi na ovom pravom prog doživljaju 17.listopada u zagrebačkom klubu Boogaloo u 20h i potražite svoje ulaznice na svim prodajnim mjestima EVENTIM-a.

Prvi krug prodaje ulaznica već je započeo, te se iste mogu kupiti po vrlo popularnoj cijeni od 130kn do posljednjeg tjedna prodaje, točnije 10.listopada,  kada će cijena ulaznice iznositi 150kn.

Ček dis aut