Završen natječaj Mjuzikla za predgrupu

mjuzikl

Do prije godinu dana zvali su se Pras Fish, a onda su na jednom od kvalifikacijskih koncerata za ovogodišnji HGF demo festival, na pozornici uživo promjenili ime u Mjuzikl. Postavu benda čine Luka Palestrina Mazić (glas, gitara), Vili (bas, glas) i Ivan Hašiš (bubanj), a žanrovski bismo ih mogli smjestiti u pop punk.

Prije mjesec dana ta su tri momka završila na sudu zbog remećenja javnog reda i mira. Svaki je kažnjen s po 200 kuna. Povod kazni je rock’n’roll. Iako su probu imali u garaži odvojenoj od zgrada, nekome su bili preglasni pa ih je prijavio, došla je policija i…

Maloljetnom basistu kazna je oproštena, no ostaloj dvojci nije. Lovu za kaznu odlučili su namaknuti koncertom u Tvornici 12.12.2011. S tom su nakanom pokrenuli i natječaj za predgrupu u kojem su pozvali sve neafirmirane, afirmirane, poznate i nepoznate bendove da im se pridruže kao predgrupa na koncertu u Tvornici i pomognu u skupljanju love da ne završe u buksi. Natječaj je zatvoren 20. studenog i ovaj će tjedan bend od pristiglih prijava izabrati predgrupu.

Na natječaj se prijavilo 27 bendova iz Hrvatske i jedan iz BiH. Uglavnom je riječ o neafirmiranim sastavima, no ima i nekoliko poluafirmiranih, a i jedan jako jako poznati bend. Mjuzikl zahvaljuje svima na prijavi i dobroj volji da im pomognu, a ime predgrupe će objaviti u ponedjeljak 28. studenog. Predgrupa od Mjuzikla dobiva gajbu piva.

Vidimo se u Malom pogonu Tvornice u ponedjeljak 12.12.2011. u 21.00 sati.

Ček dis aut