ZAZ dolazi u Hrvatsku

clip_image001[4]Isabelle Geffroy, poznatija kao Zaz, francuska je pjevačica i kantautorica koja se proslavila hitom “Je Veux”, a njen glazbeni miks jazza, šansone i gipsy swinga uz jedinstven glas osigurao joj je obožavatelje diljem svijeta. Glazbeni počeci Zaz obilježeni su pjevanjem po pariškim ulicama, dok u proljeće 2010. godine konačno privlači pažnju kritike i publike pjesmom “Je Veux” koja postaje internacionalni hit.

Prvi album nazvan jednostavno “Zaz” pokazao je da se u njoj krije puno više od jednog hita; u Francuskoj je prodan u više od 800 000 primjeraka što joj donosi dijamantnu nakladu, a u ostalim zemljama Europe bilježi sličan uspjeh. Nakon odličnog uspjeha albuma “Zaz”, nedavno izdaje i live album s bogate koncertne turneje pod nazivom „Sans Tsu Tsou“, a u listu gradova koje tek treba posjetiti ucrtao se i ZAGREB!

Njezin prvi koncert u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, održat će se u nedjelju, 3.6.2012. u Boćarskom domu.

Nakon što je studijski album “Zaz” pokorio ljestvice prodaje i u našoj zemlji, Zaz se našla u društvu najprodavanijih izvođača poput Adele, 2Cellos, Lady Gage, a ona sama postala je najbolji francuski izvozni proizvod te svojevrsna ambasadorica francuske kulture i jezika. Nedavno izdan live album “Sans tsu tsou”  koji sadrži 16 izvrsnih live izvedbi najbolje će dočarati što nas 3.6.2012. očekuje u Zagrebu, pa uživajte uz oba izdanja!

Sva vezano uz koncert Zaz u Hrvatskoj pratite na http://www.facebook.com/events/167577626686208/?context=create

Ček dis aut