ZORAN MIŠIĆ – dolazi i u Čakovec

clip_image001Datum prvog koncerta turneje opasno se približava, pripreme su u završnoj fazi i sve je spremno za pravi rockerski tulum u Zagrebu, 27.10. (Hard Place).

Osim žestoke svirke u kojoj će mnogi uživati, Zoki će održati obećanje koje je, prije par mjeseci dao Franu Reizlu, učeniku Grafičke škole u Zagrebu i pozvati ga na pozornicu da odsvira jednu solažu na gitari.

Naime, Fran je zajedno sa još dvije učenice osmislio dizajn njegova prvijenca ‘Strah od nepoznatog’ te je na predstavljanju naslovnice i knjižice albuma u razgovoru sa Zokijem ‘onako usputno’ spomenuo da svira gitaru u bendu. Na iznenađenje svih prisutnih, Zoki je uputio poziv Franu da mu se na njegovom prvom koncertu u Zagrebu pridruži na pozornici. To obećanje je i održao!

Nakon Zagreba, Zoki će sa svojim pratećim bendom Damage, održati koncert i u Čakovcu, 05.11. u klubu Paladin. Na Čakovečkoj pozornici pridružiti će mu se i kolega iz showa, još jedan rocker Vilibald Kovač koji će sa Zokijem izvesti par pjesama.

clip_image002

Ukoliko je suditi po dosadašnjim Zokijevim nastupima, žestokog zvuka, ali i sjajnih rock balada koje Zokiju posebno dobro leže sigurno neće nedostajati, a s obzirom da će ovom koncertnom turnejom promovirati i svoj album prvijenac ‘Strah od nepoznatog’ koji je izašao tokom ljeta i do sada osvojio izvrsne kritike i recenzije, Zoki će sa bendom Damage, obožavateljima pružiti pravi rockerski užitak.

Okrunjen titulom ‘mlade nade rocka’, na koncertima će izvesti svoje već dobro poznate hitove ‘Gdje si sad’, ‘Izgubljeni raj’ i ‘Park’, a svi željni heavy rocka doći će na svoje u pjesmama ‘Moja generacija’, ‘Ovo je tvoj dan’ i ‘Svoj’. Uz pjesme sa albuma, Zoki će pjevati i covere brojnih domaćih i stranih pjesama.

Potvrđeni datumi koncerata:

  • 27.10. Zagreb, Hard Place
  • 05.11. Čakovec, Paladin
  • 11.11. Rijeka, Stereo

Ulaznice su u prodaji i to za Zagreb u Hard Place-u (Šubićeva 55), za Čakovec u klubu Paladin, a za Rijeku u riječkim Dallas music shopovima (Splitska 2a i M. Gupca 3a).

Ček dis aut