Opća Opasnost – “Klaun”

Jedan od najboljih domaćih rock bendova, Opća Opasnost, uoči velikog božićnog koncerta u Županji i nastupa na Zagrebačkom festivalu, predstavlja spot za pjesmu “Klaun”. Bend će pjesmu predstaviti na Zagrebačkom festivalu u siječnju i to godinu dana nakon što su pobijedili na 61. Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Tragovi”.

Spot je režirao Marko Zeljković Zelja, a glazbu i tekst za pjesmu je napisao Mario Vestić. U spotu manekenku glumi Ana-Marija Anđel , a pojavljuje se i poznati top model Adrijana Dejanović koja je i fotografirala bend.

Fanove Opće opasnosti sigurno će obradovati i njihov veliki koncert koji spremaju 23. prosinca u sportskoj dvorani Gimnazije u svojoj Županji. Na koncertu će odsvirati velike hitove poput “Jednom kad noć”, “Treba mi nešto jače od sna”, “Rastaviše nas dvoje” te pjesme s aktualnog albuma “Rocker… To sam ja” među kojima su “Stranci”, “Tragovi”, “Nenapisana stranica” i “To sam ja”. Bendu će se na koncertu pridružiti Tony Cetinski i Vranac, koji su nedavno predstavili album prvijenac “Laži medene”. Karte u pretprodaji možete kupiti po 35 kuna, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 50 kuna.