Otvorene prijave za 3. Pick Up Music Festival u Karlovcu

pick me up - elemental

Nakon godinu dana pauze, Pick Up Music Festival ponovo dolazi u Karlovac te donosi novi zanimljivi program za sve ljubitelje glazbe. Za sve bendove koji žele nastupiti, otvorene su prijave za treće izdanje popularnog Pick Up Music Festivala koji će se održati 24. i 25. kolovoza 2016. godine u organizaciji udruge Izvan Fokusa. Prijaviti se mogu bendovi iz Hrvatske i susjednih zemalja do nedjelje 17. srpnja 2016. godine.

10561585_356598734495791_5934441868308787226_nPostupak prijave je vrlo jednostavan i sve što bududi natjecatelji trebaju učiniti jest ispuniti online prijavnicu, s osnovnim podacima, navedenim dosadašnjim iskustvom i poslati snimku koja najbolje predstavlja bend.

Bendovi se mogu prijaviti u dvije kategorije nastupa: Plugged večer koja se održava 24. kolovoza i Unplugged večer koja se održava 25. kolovoza. Rok za prijavu je nedjelja 17. srpnja 2016. godine. Rok za objavu rezultata je najkasnije tjedan dana od završetka prijava, a odabrani bendovi de biti kontaktirati radi daljnjeg dogovora.

PickUp Music Festival glazbeni je festival koji se ved dvije godine organizira u Karlovcu, a u sklopu kojeg je ved nastupilo gotovo 40 raznih bendova. Osim klasičnoga koncertnog programa kojeg svake godine posjeduje gotovo 2.000 posjetitelja u programu festivala su i razne edukacije o glazbi.

Uz glazbeni program Festival de okupiti i mlade fotografe, slikare i filmaše. U popratnom programu nadi de se izložba koncertnih fotografija, a za vrijeme Festivala mladi de fotografirati i snimati. Na taj način ovaj glazbeni festival spaja mlade i ambiciozne umjetnike sa raznih polja umjetnosti i ujedinjuje ih kroz glazbu. Vrhunskih bendova i nastupa zasigurno nede nedostajati, kao niti užarene atmosfere njihovih obožavatelja i prijatelja, a fotografi i snimatelji niti jedan detalj nede ostaviti nezabilježenim