Phil Anselmo: ‘Zaboravite na okupljanje Pantere’

anselmoBivši frontman Pantere i sadašnji benda Down, Phil Anselmo,  poručio je obožavateljima da zaborave na ponovno okupljanje Pantere sve dok bubnjar Vinnie Abbott ne pristane na razgovor.

Pantera se razišla 2003. godine, a Vinniev brat Dimebag Darrell ubijen je godinu dana kasnije na pozornici dok je svirao sa Damageplanom. Anselmo se nikada nije uspio pomiriti sa razlikama između braće Abbott, još prije smrti Darrella.

Kada je Radio Metal  upitao Anselma je li umoran od silnih pitanja vezanih za okupljanje Pantere, on je odgovorio da razumije obožavatelje u njihovoj želji da se to ostvari, ali je u stvarnosti to puno teže ostvariti: “ Nije baš obećavajuće razmišljati o tome, jer bi Vinnie Paul i ja trebali prvo sjesti i razgovarati, a ja mislim da on o tome ne želi sada razgovarati i sigurno ne želi razgovarati sa mnom“.

Te je nastavio: “Gledajte to ovako; moja su vrata uvijek otvorena, a njegova su zatvorena i zaključana. “

To ne znači da je Phil Anselmo digao ruke od Pantere, unatoč velikom zalaganju u trenutnom projektu sa bendom Down.

“Razmišljam o Panteri svaki dan, isto tako ne prođe dan da ne pomislim na Dimebaga ili da me nešto ne podsjeti, na ovaj ili onaj način, na dane u Panteri. Pantera je za mene bila jako pozitivna stvar u životu mnogo godina i odabrao sam sjećati se samo lijepih stvari.“

Mi sa Mixera se pak nadamo da će momci što prije riješiti nesuglasice među sobom. Za njihovo dobro i dobro njihovih obožavatelja, da se barem druže kao u dobra stara vremena, vremena legendarne Pantere i nezamjenjivog Dimebag Darrella.