Nove radionice audio produkcije u Puli

Ableton-Live-8-Launch

U sklopu projekta “Made in Rojc”, ovo proljeće održat će se dvije nove radionice audio produkcije: radionica elektronske glazbe “Ableton Live 8” te radionica snimanja bendova “Snimaj”, u suradnji dviju pulskih udruga – Metamedij i Sonitus.

Radionica elektronske glazbe obuhvaća rad u programu Ableton Live 8, gdje će polaznici imati priliku naučiti osnove u programu te osnove o zvuku, frekvencijama, decibelima, kompresorima, efektima,MIDI kontrolerima itd. Tri najbolja polaznika će imati priliku sudjelovati na naprednoj radionici “Ableton Live 8” na Media Mediterranei 13 te se predstaviti na završnom party-u festivala. Tema radionice “Snimaj!” je edukacija mladih u polju audio produkcije, odnosno učenje snimanja, produkcije te vještinama “live” tonaca. I ove će se godine nastaviti suradnja sa SAE institutom iz Ljubljane, čiji će glavni predavač Roberto Bulešić održati jedno predavanje unutar radionice te će SAE imati zaseban workshop.

Voditelj pulske radionice je Marko Bolković koji je diplomirao na SAE Institutu u Ljubljani te je radio na snimanjima albuma East Rodeo,Voland Le Mat, Messerschmitt, Junkers 5,Tutankamon Space Machine,DJ & the Wootchyak i dr.

Projekt “Made in Rojc” je zanimljiv projekt koji se bavi razvojem nezavisne kulturne scene u Puli kroz umrežavanje te jačanje kapaciteta, kako organizacija aktivnih u području novih medijskih kultura i kulture mladih, tako i kreativnih pojedinaca, odnosno cjelokupne zainteresirane javnosti.
Radionice započinju u ponedjeljak, 21. ožujka te traju do sredine mjeseca lipnja. Za sudjelovanje na ovim radionicama nije potrebno predznanje (iako je poželjno), a rok za prijavu je 21. ožujak 2011. godine. Sve detaljnije možete saznati i prijaviti se za radionice preko maila contact@metamedia.hr te na internetskim stranicama: www.metamedia.hr i www.mladipula.org.

Ček dis aut