Počinje promotivna prodaja ulaznica za drugo izdanje SuperUho Festivala

SuperUho2015._logoNakon uspješnog prvog izdanja SuperUho Festivala 2014. u Šibeniku, najavljeni su datumi održavanja drugog izdanja festivala i to od 4. do 6. kolovoza 2015.  Festival će se održati u istom inspirativnom, intimnom prostoru šibenskog pristaništa TEF – prepoznatljivog po unikatnom, konceptualnom ambijentu kojeg čine ostaci građevine nekada gigantske tvornice elektroda i ferolegura u kontrastu sa čarobnim zalascima sunca, šušketanjem  i svjetlucanjem mora.  Festivalska lokacija smještena je neposredno uz more, i to svega desetak minuta laganog hoda od centra i stare gradske jezgre, tj. katedrale Sv. Jakov.

Ugodna i produktivna suradnja sa Iskonom – generalnim sponzorom prošlogodišnjeg  SuperUho festivala  – nastavlja se novim izdanjem festivala, obećavajući puno zanimljivh popratnih sadržaja, još bolji doživljaj festivala.

Koncept glazbenog programa  zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti, pažljivo i s ljubavlju izabrani, izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Kako bi dočarali programski koncept onima koji nisu posjetili prošlogodišnji SuperUho Festival spomenimo samo neke od izvođača koji su nastupili: The National, Fuck Buttons, Black Lips, Howe Gelb Triage, Tuxedomoon,  Earth, Chelsea Wolfe,  Rose Windows,  Jonathan Toubin,  Repetitor,  Ti,  Seven That Spells,  Antenat,  Kandžija & Gole Žene,  ABOP i mnogi drugi.

Ovom prilikom najavljujemo početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 220kn. Ulaznice po navedenoj promotivnoj cijeni prodavat će se u periodu od 11.12. do 24.12. na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Dallas Music Shop Šibenik (Kralja Tomislava 4)
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb
Ulaznice je takođe moguće kupiti i online preko servisa Dirty old shopa
http://www.dirtyoldempire.com/shop/

Uz kupovinu  više ulaznica u promotivnom periodu prodaje organizator je priremio niz poklona  – SuperUho 2014. majica i ulaznica za Žednouhe koncerte u 2015. godini:

– uz 2 kupljene ulaznice SuperUho 2014. majica na poklon ( količina majici je ograničena )
– uz 3 kupljene ulaznice jedna ulaznica za neki od ŽednoUhih koncerata u 2015. na poklon
(3.02. EARTH, 6.02. FINK ili 17.04. BEN FROST )
– uz 4 kupljene ulaznice jedna ulaznica za koncert MARKA LANEGANA & BANDA (27.2.) u galeriji LAUBA na poklon

Nakon isteka perioda prodaje prvog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za drugo izdanje SuperUho Festivala cijene ulaznica će biti sljedeće:

250kn (do 01.03.)
290kn (do 03.08.)
320kn (na ulazu)

https://www.facebook.com/Superuho.festival?fref=ts
https://twitter.com/SuperUho
http://instagram.com/superuho.festival/
https://www.facebook.com/zedno.uho?fref=ts