POSTOLAR TRIPPER izbacuju novi singl "BURZA RADA"

clip_image001

Reggae/ska/hip-hop senzacija iz Zadra pod nazivom Postolar Tripper u petak 11.11. predstavljaju svoj novi singl “Burza rada” kojim najavljuju novi album pod nazivom “Čujem ja netko šuti“, a koji će se na vašim CD policama naći sredinom 2012. godine.

Singl premijerno možete čuti u petak u programu Hrvatskog radija – Radija Split u urbanoj top listi Urbis od 21 sat.

Postolari su se novim singlom “Burza rada” na svoj specifičan način osvrnuli na svakidašnju problematiku svih nezaposlenih, a koji će se na žalost prepoznati u ovoj pjesmi. Članovi benda su dali i svoj osobni osvrt na novi singl:

BURZA RADA

Svi smo bili tamo bar jednom. Oni koji još nisu hoće, nema brige… u avanturi “moja prva prijava”. A u ovo divno doba sreće i prosperiteta neki od nas imali su prilike još jednom razgledati prostorije biroa i prisjetiti se svih tih divnih nijansi sive boje, svih tih lica lišenih osmijeha i tog predivnog HD zvuka štambiljanja mjesečnog pečata na evidencijski list. Ovog puta stajali smo u redu u kojem su ljudi u ruci držali godine svojih života. Sve to stalo je u jednu plavu knjižicu i nekoliko iskopiranih dokumenata. Red je bio dug toliko koliko čovjeku treba da u glavi napiše tekst, glazbu i aranžman za jednu pjesmu.

Vrijedi napomenuti kako su Postolar Tripper u koncertnom naletu po cijeloj regiji prošli tjedan nastupili u rasprodanoj riječkoj Stereo dvorani, te su održali koncert za pamćenje. Više o spomenutom događaju možete pročitati ovdje: http://tinyurl.com/postolari-u-stereu

Poslušajte novi singl na valovima Radija Splita ovog petka, a od sljedećeg tjedna i u eteru svih ostalih radio postaja u Hrvatskoj.

photo: Filip Brala