Povijesni trenuci ujedinjenja velikih glazbenih imena

http://content.clearchannel.com/cc-common/mlib/2135/12/2135_1355365913.jpgMoramo li išta više reći ili samo pustiti da uživate u ovom glazbenom trenutku?

Dva velika imena u modernoj povijesti glazbe, koja ne trebaju posebno predstavljanje – legendarni Roger Waters i Eddie Vedder zasvirali su jučer zajedno na humanitarnom koncertu za stradale u uraganu Sandy  koji je okupio čitav niz glazbenih zvijezda poput Billy Joela, Bon Jovia, Paul McCartneya,  Dave Grohla i the Who. Ekstatičnu izvedbu “Comfortably Numb” glazbeni dvojac završio je čvrstim prijateljskim zagrljajem. Waters je toliko vidno bio oduševljen izvedbom i povijesnom prilikom da je u jednom trenutku osjetio potrebu da ponosno poljubi Veddera.

Koncert održan na pamtljiv datum 12.12.2012., donio je mnoge nezaboravne trenutke ujedinjujući velika glazbena imena pa tako i gotovo “obnovljenu” Nirvanu u tandemu sa Sir Paul McCartneyem. Dave Grohl, Krist Novoselic,  Pat Smear i gospodin McCartney rasturili su orginalnu pjesmu “Cut Me Some Slack” (by the way)”. Novinari su ovo zanimljivu kombinaciju već šaljivo prozvali novom “Sirvanom”.

Uživajte u ovim predivnim glazbenim trenucima koji će sigurno naći svoje mjesto u povijesti moderne glazbe.