Prva hrvatska Funk konferencija – Skup strasnih kolekcionara plesne organske glazbe

1 Hrvatska Funk KonferencijaPo prvi put u Hrvatskoj 13.studenog u klubu Super Super u Zagrebu održati će se Funk konferencija zamišljena kao skup kreme recentnog hrvatskog groove i funk clubbinga tj strastvenih kolekcionara rijetkih gramofonskih ploča i CD-a pomenutih žanrova.

U jednoj će večeri 16 DJ delegata predstaviti duboke zvukove iz svojih prebogatih muzičkih kolekcija. Ovom skupu, u organizaciji neformalnog kolektiva Hrvatska Funk delegacija, odazvali su se sljedeći funk/soul/jazz/disco selektori: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, D-Gree, Dr. Smeđi Šećer, Jopa, Kid V.A., Kool S, Pips, Slip Mat, Soul Bader, Tomo Ricov, Umbo, Venom i Werft. Izveda ovog događaja zamišljena je kao gargantuanski back2back mix koji će nastati u tom sedmosatnom žurovanju.

U sklopu konferencije, a prije same žurke koja kreće u 23h u klubu Super Super, održati će se i serija kratkih izlaganja od 17h do 19h. Istinu govore i pritom live demonstriraju: Tomo Ricov o povijesti groovy clubbinga u Hrvatskoj, Dr. Smeđi Šećer o imaginarnom žanru Yugo funku, DJ Jopa o budućnosti i tehnikama scratcha i DJ Venom o novim tehnikama mixanja.

Ulaz na sva predavanja je besplatan, a cijena ulaznice za žurku je 20 kuna prije ponoći, 30 kuna poslije.

Točan timetable će biti definiran 4.11. u Radio Student emisiji STANK kada će se održati svečana ceremonija izvlačenja imena žrijebom.

https://www.facebook.com/hrvatska.funk.delegacija/?fref=ts
https://www.facebook.com/events/460870967453969/