Queen of Sabe – “Nebo (iznad krovova)”

Jedna od najhvaljenijih pjevačica mlađe generacije, Queen of Sabe, koja je osvojila ovogodišnju nominaciju za Porin u kategoriji za Najboljeg novog izvođača godine, objavljuje novu pjesmu “Nebo (iznad krovova)” s hvaljenog albuma “Tragovi”.

Pjesma je mali podsjetnik na to koliko je lijepo probuditi dijete u sebi, uživati u malim stvarima i ne tražiti puno više. Svima nam katkad treba takva bezbrižnost“, rekla je Queen of Sabe.

Spot za pjesmu je osmislila sama Queen of Sabe, a kameru i montažu potpisuju QOS i Zlatimir Zalović. Spot je premijerno emitiran na CMC televiziji, a pogledajte ga na linku iznad.

Queen of Sabe nedavno je dobila nagradu Music Pub za najbolju kantautoricu u 2015. godini, njen album “Tragovi” našao se u izboru najboljih prošlogodišnjih ostvarenja većine glazbenih kritičara, a oduševila je široku javnost i obradom legendarne pjesme “Kuća za ptice” koja se našla na LP-u “Zimzeleno, a novo”. Spot “Crni mjesec” bio je nominiran kao jedan od najboljih spotova na netom završenom Split Spot festivalu. Nominacija za nagradu Porin za najboljeg Novog izvođača godine, ali i u kategoriji snimke koju potpisuje Goran Martinac, kruna su prošlogodišnjeg rada Queen of Sabe.