S.A.R.S. poklanja ekskluzivni nastup za najveće fanove

SARS

Prije nekoliko mjeseci grupa S.A.R.S odlučila je nagraditi svoje najveće fanove, odnosno kupce dvodnevnih ulaznica za fan pit za koncerte u Domu sportova 21. i 22.10.2016.

Nakon dugog iščekivanja, grupa je konačno objavila iznenađenje. Upravo će 3. lipnja u zagrebačkom klubu Bikers Beer Factory održati ekskluzivni nastup za svoje naveće obožavatelje, odnosno vlasnike dvodnevnih fan pit ulaznica velikih koncerata u Domu sportova. S kupljenim dvodnevnim fan pit ulaznicama, obožavateljima će biti omogućen besplatan ulaz na ekskluzivan warm up koncert. Nastup u Bikers Beer Factoryju jedinstvena je prilika da se S.A.R.S. doživi u pravoj klupskoj atmosferi, a na njemu će biti predstavljena i poneka pjesma s novog albuma čija objava slijedi ovaj mjesec.

Ako još uvijek niste nabavili svoju dvodnevnu fan pit ulaznicu za koncerte 21. i 22.10., trenutna je cijena 170 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Music Shopu Rijeka, Dirty Old Shopu i u sklopu sustava Eventim, a sve zainteresirane pozivamo da prate službeni Facebook event.

Koncert 3.6. u Bikers Beer Factoryju zatvorenog je tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova.

Podsjetimo, dvodnevni koncerti u Domu sportova zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Njihov posljednji samostalni koncert u Domu sportova zabilježen je na live albumu “Mir i ljubav” i objavljen na Novu godinu 2015. Već su tada postavili nove standarde i dokazali koliko je jaka njihova ljubavna veza sa zagrebačkom publikom, tako da ne sumnjamo kako će se o koncertima 21. i 22.10. pričati još dugo nakon njihovog održavanja.