SASSJA u svibnju u Vintage Industrial Bar-u

sassja-zg-plakatPrije nešto više od godinu dana, SASSJA je po prvi puta održala svoj samostalni koncert u Zagrebu. U prepunom Ksetu, već tada pokazala je nevjerojatnu energiju i snagu, a ubrzo nakon toga uslijedili su nastupi na gotovo svim značajnim festivalima u regiji. Sada bogatija za još više iskustva i nastupa u nogama i s 5 singlova iza sebe, koji broje milijunske poglede na YouTube-u, SASSJA se vraća u Zagreb. 12. svibnja održat će koncert u Vintage Industrial Bar-u, a ulaznice su u prodaju putem sustava Entrio.

Posljednja dva vikenda Sassja je nastupila kao poseban gošća na koncertu Brkova. Prvo u Beogradu u Hali sportova, a ovaj vikend dva dana i u Tvornici kulture. Na koncertima su izveli zajednički singl “Ovce” za koji je sama suradnja izazvala velik interes zbog naizgled teško spojivog punk folka i hip-hopa.

Na koncertu u Vintage Industrial Baru, izvest će „Clash“, „Za raju“, „Jemen“, „PMS“ i još brojne, sada već svima dobro znane, stvari s albuma „Taktički praktično“. Očekuje vas odličan miks dub-a, reggae-a, drum n’ bassa, dancehalla, mnogo pozitivne energije karakteristične za Sassju i još neka iznenađenja.

Cijena ulaznica iznosi 35 kuna i mogu se kupiti putem sustava Entrio. Ukoliko ulaznica ostane i na dan koncerta, cijena će iznositi 45 kuna. Sve informacije o koncertu pratite na Facebook eventu na stranici Vintage Industrial Bar-a.

Uz Zagreb, Sassja za sada ima potvrđene koncerte diljem regije;
16.4. Zenica
17.4. Bijeljina
30.4. Aarau Švicarska
12.5. Zagreb
13.5. Ptuj Slovenija
15.7. Backyard festival
29.7. Regius festival Šibenik
5.8. Metlika Slovenija
9.8. Velenje Slovenija
26.8. Uprising Reggae festival Slovačka

Sassju možete pratiti i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram.