Baby Blue predstavili spot za drugi singl

Novopečeni zagrebački rock bend „Baby Blue“ jučer je predstavio spot za svoj drugi singl pod imenom „Provokacije“. Nakon svoje prve pjesme „Bježim“, dečki su prionuli na posao i krenuli raditi dalje jer svi dobro znamo da jedna pjesma nije dovoljna da ih održi na našoj sceni neko duže vrijeme. Ako netko nije vidio spot na CMC-u, može to učiniti sada.

Tko još uvijek ne zna, postavu ovog mladog benda čine pjevač Ivan Penezić, gitarist Ivan Zečić, basist Filip Deriš te bubnjar Adrian Borić. Penezić i Zečić zaslužni su za glazbu i tekst ove pjesme, a aranžman i produkciju radio je Zečić.

Financiranje spota potpisuje Hrvatsko društvo skladatelja s ciljem da ih nagrade za pobjedu na natjecanju Sonar koju su osvojili izvodeći svoj prvi singl. Dečki im zahvaljuju, a također zahvale idu menadžmentu West Gate-a, ali i tehničkoj službi i securityju koji su im, tvrde, stvarno bili na raspolaganju.

Sami kažu kako su ovu pjesmu zamislili kao vedru i pozitivnu stvar te da se nadaju da će razveseliti i oraspoložiti ostale. Sa snimanja spota neće zaboraviti otapanje pudera zbog kojeg su se osjećali poput starih baba, no usprkos tome užitak im je bio raditi s curama i sve im je bilo puno lakše s obzirom da imaju već nešto iskustva jer je u pitanju drugi spot. Pjevač u šali kaže kako će njihov basist naći curu preko spota, ali da je bilo fora gledati kako im „otima komade“. Za psovku, na kraju spota, koja se može pročitati s njegovih usana mu je malo neugodno, ali nekako se i uklapa u tematiku cijele pjesme pa mu to nećemo zamjeriti. 🙂

Sve u svemu, po meni dobro odrađen spot, uklapa se u cijelu priču te je za nijansu bolji od prvog jer je naglasak stavljen na sviranje. Pjesma sama po sebi brzo ulazi u uho, a za to je dokaz i preko 300 pogleda u samo jednom satu… Uvjerite se i pogledajte!

Ček dis aut