Bang Bang predstavlja svoj treći singl ˝Vozi me˝

Nakon osvajanja radijskih postaja singlovima ˝Negdje na cesti˝ i ˝Bez obzira na sve˝, grupa Bang Bang najavljuje i svoj treći singl ˝Vozi me˝.

Riječ je o novoj pjesmi mladog retro pop/blues benda čiji tekst i glazbu potpisuje gitarist i producent benda Hrvoje Prskalo (Zg zvuk).  Bend je snimio i spot u režiji Stjepana Miloša, a kao gost pojavljuje se glumac Mario Mirković.

Bend čine pjevačica Lara Antić, Hrvoje Prskalo, Tomislav Hajak, Nikola Matić i Zvone Domazet, a kao gost i stalni vanjski suradnik benda, na klavijaturama se u ovoj pjesmi pridružio i Ivan Arnold.

Singlom i spotom grupa Bang Bang najavljuje i svoj prvi veliki koncert u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, koji će se održati u subotu 16.11. 2013. Osim autorskih pjesama, bend će izvesti i zanimljive obrade starih domaćih hitova. Ukoliko ste nestrpljivi i jedva čekate čuti kako Bang Bang zvuči u živo, već u nedjelju 10.11. možete ih vidjeti u dječjoj glazbenoj predstavi Teatra Barakuda ˝Kraljeva sluškinja˝ u Društvenom centru Kina Mosor.

Ček dis aut