D’Knock i Wolf snimili spot za pjesmu ‘Ti nisi ta’

Poznati radijski i televizijski voditelj Ivan Vukušić i renomirani glazbeni producent te suvlasnik labela Liveinthemix music, Darko Juranović”D`Knock”, snimili su spot za pjesmu ” Ti nisi ta”.

Redateljsku, ali i snimateljsku palicu prihvatio je njihov prijatelj i veliki kreativac Jakša Jukica  koji je odradio vrhunski posao, baš kao i izvrsna plesačica Morana Gatolin te atraktivni Midikennovi modeli Josipa Harmicar i Andrea Barešić. Za make up je bila zadužena Kristina Hošnjak, a fotografije sa snimanja napravio je Mario Poje. Na spotu se pojavljuje i poznati hrvatski hip hop producent Matko Šašek “Koolade” koji inače gostuje na pjesmi sa svojom talk box izvedbom. Cijeli spot je rađen u koprodukciji s agencijom 5 Group, a D’Knock i Wolf su i više nego zadovoljni finalnim uradkom.

”Singl “Ti nisi ta” će pravu promociju doživjeti izlaskom spota, te će na radio stanice biti pušteno više različitih verzija pjesme. Iskreno, tri subote su Darku i meni trebale kako bi napisali, snimili i isproducirali pjesmu… radili smo za naš gušt, ono što istinski volimo” zaključio je Ivan Vukušić.

Ček dis aut