Saksofonist Igor Geržina najavljuje seriju koncerata

Nakon uspješne promocije novog singla i videospota ‘Better Man’ te nakon što je njegov četvrti studijski album ‘One Click World’ nadmašio očekivanja i emitira se na čak četiri kontinenta, poznati hrvatski saksofonist sprema se za mini ljetnu turneju po Hrvatskoj koja će započeti svirkom 7.5. u klubu Sax!.

Iako je i ove godine osvojio dvije nominacije za PORINA u kategorijama ‘Najbolji instrumentalni album’ i ‘Najbolja instrumentalna izvedba’, Geržina vrlo uspješno gradi karijeru i izvan Hrvatske o čemu svjedoče mnogobrojna priznanja stranih medija i veliki broj emitiranja njegovih skladbi na stranim radio stanicama i TV postajama poput Global Music Network. Britanski i američki radijski prezenteri od milja ga zovu ‘Hrvatska senzacija’ i oduševljeni su njegovom instrumentalnom virtuoznošću i energičnom svirkom koja ga izdvaja od konkurencije u klasičnom smooth jazz žanru te se poznati hrvatski saksofonist našao tako rame uz rame s najpoznatijim svjetskim imenima smooth jazza.

Igor Geržina u organizaciji svoje izdavačke kuće također najavljuje i veliki koncert na jesen o čemu će detalje otkriti uskoro, a do tada publika može uživati u njegovim energičnim svirkama u klubu Sax! te na ljetnim jazz festivalima u Samoboru, Sisku i Lošinju. Detalji o nastupima mogu se pronaći na Geržininim službenim web stranicama www.igorgerzina.com.

Geržini i njegovom bendu „Sax Lounge Ensemble“ u srijedu 7.5. u Sax-u! na pozornici će se pridružiti i specijalni gost, solist zagrebačkog kazališta Komedija i finalist HTV-ove emisije ‘Zvijezde pjevaju’, pjevač Ervin Baučić.

Početak koncerta je u 21 sat. Ulaz je slobodan.

“If the “Croatian Sensation” plays tennis, then he has just served another ace with One Click World” – Groovefather Norrie Lynch, SJITM (UK)

 

 

Ček dis aut