LINES AND COLOURS objavili prvi singl ‘BEAUTIFUL ADDICTION’

Lines and Colours je novoosnovani pop rock sastav iz Hrvatske. Iako su netom sastavljen bend, zamjenjuju to iskustvom članova koji već godinama kale svoj zanat na pozornicama Hrvatske, Europe i SAD-a i mogu se pohvaliti stotinama odrađenih koncerata u svojim dosadašnjim karijerama.

Na taj način skupili su svo potrebno znanje i iskustvo kako bi domaćoj i stranoj publici na najbolji način predstavili svoju inačicu modernog pop rock benda za 21. stoljeće.

25. studenog im izlazi prvi singl nazvan “Beautiful Addiction” koji su napravili u suradnji sa Seanom i Alexom Silvermanom, članovima poznatog američkog benda “This century”, dok mix i mastering potpisuje Colby Wedgeworth koji je između ostalog radio sa velikanima “Taking Back Sunday” te širokom plejadom indie rock bendova.
Sama pjesma “Beautiful addiction” govori o vječitoj temi ljubavi, osjećajima koje smo jednom imali i izgubili, ali i o nepobjedivosti istinske ljubavi koja pronalazi put kroz sve nedaće i prepreke koje život stavi pred nju.

Pjesma je prekjučer premijerno izvedena na Radiju Antena u večernjem showu Tamare Loos, a nakon službenog izlaska singla u planu za 12. mjesec je snimanje spota za singl te snimanje božićnog iznenađenja, o čemu ćete više doznati uskoro.

www.linesandcoloursband.com
www.facebook.com/linesandcoloursband
www.twitter.com/LinesAndColours

www.soundcloud.com/linesandcolours

Ček dis aut